Имаме план с 31 антикризисни мерки и на първо място

...
Имаме план с 31 антикризисни мерки и на първо място
Коментари Харесай

Манолова: Настояваме да отпаднат данъците върху тока

Имаме проект с 31 антикризисни ограничения и преди всичко настояваме да бъдат отстранени налозите върху тока. Основно наше искане е и страната да компенсира на 100 % нарастването на цената на тока, водата, парното и природния газ и за бизнеса, и за семействата.

Това съобщи ръководителят на обединението „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ Мая Манолова в предаването „ На фокус с Лора Крумова “ по Нова телевизия.

Ще влезем и в този парламент. Не вярвайте на социолозите, които вършат услуга на огромните партии с доста пари. На изборите и през април, и през юли, съгласно социолозите бяхме на ръба. Ще има потребност от биткаджии и в идващия парламент, тъй като статуквото се пробва да си върне позициите. Ние сме най-социалната групировка и хората имат потребност от парламентарна група – омбудсман в изискванията на рецесия, добави Манолова.

Тя уточни, че на следващия ден ще внесе жалбата в съда против заповедта за „ зеления документ “. Тази заповед е дискриминационна, разделя обществото и ще засегне правото на труд на хората. Защо хората, които имат задоволително антитела или е противопоказно да се имунизират, не могат да получат „ зелен документ “? В жалбата са се подписали притежател на заведение, жена, която работи в кухня и хора от разнообразни браншове, изясни Манолова.

Дошло е време за обединяване, в противоположен случай статуквото – ГЕРБ и Движение за права и свободи, ще се върне. Ако в идващия парламент с „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “ и Има Такъв Народ, в случай че решат, не сме в основата на последващо болшинство на смяната, ще сложим България в тежка COVID-ситуация, икономическа и обществена рецесия, сподели още Манолова.

Тя бе безапелационна, че неточност на 45-ото и 46-ото Народно заседание е било, че не е основано държавно управление. Това беше неточност на огромните партии-мандатоносители, акцентира Манолова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР