Имам три дъщери. Най-голямата навърши 23 години и бях в

...
Имам три дъщери. Най-голямата навърши 23 години и бях в
Коментари Харесай

Киро хукна по студиата: Изляха се много неща на главата на баща ми, ето я истината за Алексей

Имам три дъщери. Най-голямата навърши 23 години и бях в Съединени американски щати за рождения й ден. Тази година приключва инженерство и сме доста горди с нея. Това разкри съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков пред Нова тв.
„ Не бях в страната и слушах всичко. Нещата, които се изляха на главата на моя татко – желая да кажа ясно, че той има една аналогия с Борисов и тя е че имат рожден ден на една дата. Той в никакъв случай не е членувал в Българска комунистическа партия, не е бил в служби и не се е занимавал с политика. През 90-те е отпътувал с кубинските полети и се връща през 2008 година, когато го поканвам да работи в компанията ми. Няма нищо общо с Алексей Петров, силовите групировки и служби “, добави той.
„ Баща ми преди 90-та година е от положителните спортисти в бойните изкуства и се среща с всички в тази сфера. Призовавам политиците да оставим фамилиите си отвън тази кална борба. Трябва да има хигиена. Президентът знае какво е да го нападат през татко му. Може ли да включва тази тематика и той. Знам, че идват избори, само че дано има равнище на достолепие и хигиена “, сподели още Петков.
Петков изрично отхвърли да е имало среща сред него, Борисов и Алексей Петров.
„ Срещата ни с ГЕРБ в началото не беше за сформиране на държавно управление, а за това дали изобщо да си приказваме. Тя беше сред мен, Борисов и Асен Василев. Всичко, което се случи по-късно, се случи в Народното събрание с Мария Габриел и акад. Денков “, изясни съпредседателят на Политическа партия.
„ Ние сме поставили целите и имаме ясна стратегия. Въпросът е, вместо да се употребяват политически димки с родственици на политици, дано се оставят встрани и проверяващите органи да си ги проверяват и да се фокусираме върху програмата ни. Нека има борба, само че за това по какъв начин градовете да бъдат ръководени по-добре. Там има смисъл да вкарваме биткаджийството “, сподели той.
Петков отхвърли да са предлагани постове по служби на Алексей Петров.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР