Имам основателни подозрения, че съм била контролирана със СРС. Това

...
Имам основателни подозрения, че съм била контролирана със СРС. Това
Коментари Харесай

Съдия Цариградска: Може да има риск за сигурността ми! А ако ми се случи същото като на Божанов?

Имам основателни съмнения, че съм била следена със СРС. Това разгласи арбитър Владислава Цариградска пред Висш съдебен съвет, който дебатира тайния клуб за магистрати на Мартин Божанов, по прякор Нотариуса. Тя отправила това запитване към Бюрото за надзор на СРС.
Цариградска, която е била заплашвана от Нотариуса, желала интензивно да взе участие в досъдебното произвеждане против Божанов.
„ В тази машина за напън вземат участие интензивно магистрати от прокуратурата и от профилираното правораздаване “, счита съдийката. Тя изясни, че по следствието била разпитана на 5 юли 2023 година Няколко дни по-късно имало нови медийни изявления против нея, без информативен мотив, с изключение на разпита, който не бил обществен. Тогава уведомила Софийската градска прокуратура, че и се насочва ново предизвестие.
Съдийката се спря на това, че не е разпитана пред арбитър. „ Ако на мен ми се случи същото, което на Мартин Божанов, това, което съм споделила, няма да бъде употребявано. Моята роля на очевидец и изобличител няма кой да извърши “, сподели съдийката.
„ Ако мен ме няма, дали няма да има данни и това произвеждане да бъде прекъснато. Ами, в случай че Божанов е бил обвързван и с някогашния основен прокурор Иван Гешев, и с други? “, попита тя. „ Имаме ли на законодателно равнище средства за ефикасна защитна на съдиите “, продължи с въпросите арбитър Цариградска. Тя разясни, че даже и в границите на пълномощията й не и се разрешава да упражни правата си по Наказателно-процесуален кодекс. И уточни, че би трябвало да има законодателни промени, с цел да могат потърпевшите да упражняват своите права, предава 24 часа.
„ Как ще бъде изчистено името ми? Когато тази формация се задейства, тя прави тотално изследване до девето коляно “, разясни съдийката.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР