Имам както известни притеснения, така и увереност - наистина вярвам,

...
Имам както известни притеснения, така и увереност - наистина вярвам,
Коментари Харесай

Новият шеф на Софийския районен съд встъпи в длъжност

Имам както известни терзания, по този начин и убеденост - в действителност имам вяра, че в Софийски областен съд има доста почтени и доста виновни хора, което ми дава увереността, че ще се оправя. Проблемите са, с цел да се вземат решение. Това съобщи новоизбраният ръководител на СРС Александър Ангелов, представен от БГНЕС, който встъпи през днешния ден публично в служба. Опирам се най-много на своите разбирания за балансираност, за равно отношение и, несъмнено, на помощта на моите сътрудници, добави Ангелов.

„ Благодаря за доверието на своите сътрудници, благодаря и за доверието на Висш съдебен съвет, ще направя всичко, което е по моите сили, с цел да оправдая това доверие. Наясно съм, че ще има доста компликации, доста провокации, само че откровено имам вяра, че в СРС работят доста почтени и виновни съдии.



Така че съм сигурен, че с нашите общи старания ще успеем да се оправим и да подобрим имиджа на съда”, с тези къси думи се обърна към сътрудниците и гостите новият ръководител на СРС. Членът на Висш съдебен съвет Галя Георгиева връчи грамота на изпълняващия функционалностите на ръководител на СРС до момента Стефан Милев и му пожела добър път.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР