Фолкиконата на Сърбия Цеца бе зарадвана с трето внуче. Нейният

...
Фолкиконата на Сърбия Цеца бе зарадвана с трето внуче. Нейният
Коментари Харесай

Сръбската звезда Цеца на върха на щастието за трети път

Фолкиконата на Сърбия Цеца бе зарадвана с трето внуче. Нейният наследник, боксьорът Велко Ражнатович, разгласи, че преди часове на бял свят се е появил Исая. Това е третата мъжка рожба за него.

Ражнатович се изявява на професионалния кръг, където има 16 победи и нито една загуба. Участва и при дилетантите, където неотдавна завоюва бронзов орден от европейското състезание.

Съпругата му Богдана роди за първи път през 2020 година (Желко), по-късно през 2023 година (Кръстан) и в този момент (Исая).

Медиите в Сърбия напомнят, че Цеца не разрешава на своите внуци да я назовават с обръщението баба, защото не се усеща такава. Те се обръщат към нея по име. Велко е наследник на Цеца и Желко Ражнатович-Аркан, някогашен сръбски народен представител, притежател на футболния " Обилич " и лидер на паравоенната сръбска организация. Аркан беше погубен в Белград при започване на 2000 година

Цеца има и щерка - Анастасия, която неотдавна се омъжи за футболиста на " Севиля " Неманя Гудел, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР