Имам една кауза – възстановяване на демокрацията в България. Това

...
Имам една кауза – възстановяване на демокрацията в България. Това
Коментари Харесай

Имам една кауза-възстановяване на демокрацията в България

Имам една идея – възобновяване на демокрацията в България. Това съобщи пред БиТиВи претендентът за евродепутат в листата на Българска социалистическа партия Иво Христов. Бившият към този момент шеф на кабинета на президента добави, че с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова споделят общото разбиране, че тези избори са основни за българската народна власт. Защото при победа на ГЕРБ, ще се бетонира едноличната власт на Бойко Борисов.

Моята идея е смяна в България. Българската политическа реалност се трансформира във фейлетон, в който Бойко Борисов споделя нещо и ние го разясняваме, съобщи Христов.
Когато би трябвало да се реши нещо - всичко в страната опира до Борисов, изясни още Христов, препращайки към мненията на премиера, че опозицията крои " пълзяща тирания " и че президентът Румен Радев готви боен прелом.

Президентът не може да направи пълзящ прелом, тъй като няма власт над армията. Това е параноично, безапелационен бе Иво Христов.

Румен Раадев е извънредно работлив, изявен родолюбец и обича да е добре квалифициран, даде оценка той. Румен Радев е международно легитимиран, той е главният герой против корупцията. Досега не сме имали толкоз заслужен и кардинален политик, имаме късмет с подобен човек, е оценката на Христов за държавния ни глава.
Между мен и Румен Радев има ненакърнимо доверие. Президентът постоянно ще е идея за мен, добави той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР