Нек' се любят сърцата, нек' се раждат деца - така

...
Нек' се любят сърцата, нек' се раждат деца - така
Коментари Харесай

Разделила се с Башур ли?! Че от кого е бременна тогава?!? (Емилия взриви с корем - СНИМКИ)

" Нек' се любят сърцата, нек' се раждат деца " - по този начин се пееше в една остаряла наша зевзешка песничка, само че то си е и правилно. Ето на - към четвърто дете се е запътила чалга дивата Емилия, за която от известно време твърдяха, че се разделила с мъжа си Жорж Башур.

Интересно от кого е бременна тогава?!?... Да, преди дни Еми шашна всички на присъединяване с стомах, който няма по какъв начин да се прикрие. Всъщност има, само че тя не държеше да го прави. Спокойно можеше да метне едно сакенце от горната страна, или да постави необятна туника, само че не. Може би Емилия желае да се разбере в последна сметка, че освен брачният партньор й си е при нея вкъщи, ами и че ще стават още веднъж родители.

Знаем, че с Башур се ожениха през 2018-та година, а по-късно се роди дъщеря им Жоржина. Емилия има и две деца от Коко Динев, с който беше семейство дълги години и който я направи сама да си приказва с изневерите, а след това и с шамарите си.

След него Еми се влюби бясно в Башур, който бил коренна диаметралност на Динев, най-малко по думите й, въпреки и за него да се твърди, че " шава ". Кой знае - може пък Емилия по тази причина да се е решила да зачене четвърто на 42 години - с цел да върже още повече брачна половинка си, не с едно, а с две деца.

" Бременността не може да се скрие, тъй че ще би трябвало да се похвалят обществено ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР