Имало ли е умишлени фалити на предприятията на семейство Баневи?

...
Имало ли е умишлени фалити на предприятията на семейство Баневи?
Коментари Харесай

Имало ли е умишлени фалити на предприятия на Баневи?

Имало ли е умишлени банкрути на предприятията на семейство Баневи? Бившият техен съучастник Борис Бояджиев изиска право на отговор в утринния блок на Нова телевизия по отношение на гостуването на Мария Николова.

Тя е някогашен юрист и прокурист на фамилията. В предаването предходната седмица описа детайлности за интервала, в който е работила с Баневи. Намеси и името на Бояджиев в неофициална договорка сред него и Николай Банев по отношение на предприятието "Елма " и желанията им то да бъде фалирано.

Тези изказвания са неуместни. Г-жа Николова, като се изключи че е била юрист на Банев, е изпълнявала и други функционалности. Тези нейни внушения са следващи дейности от една многоактова пиеса със сюжет, писан в Троян. Това са погрешни изказвания, неистини и клюки. Адвокатите ми са подготвили документи и тя ще бъде съдена за клюка, съобщи Борис Бояджиев.

Той разясни, че в никакъв случай не е бил непосредствен с Николай Банев.

Мотивът на госпожа Николова е да прикрие деяние или безучастие на други хора, включително и на себе си. Ако Банев е нарушавал закона, не го е правил самичък, а благодарение на хора, които са били към него. Един от тях е самата Николова, сподели предприемачът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР