Имах щастието да проведем много смислена, топла среща с няколко

...
Имах щастието да проведем много смислена, топла среща с няколко
Коментари Харесай

„Дойдохме не за пари, а да говорим за по-големите неща“: Денков препоти очилата на среща с видни творци

Имах щастието да проведем доста смислена, топла среща с няколко от създателите на книгата „ Нашата Коледа “ с редактор огромния наш публицист Захари Карабашлиев. Смятаме, че тематиката, която слагаме, е доста значима за всички нас. А тематиката е по какъв начин да излезем над ежедневните проблеми, над ежедневните кавги, с цел да можем да приказваме за същински значимите неща, които вълнуват българите и са значими за бъдещето на България. Това сподели министър председателят акад. Николай Денков след среща с изтъкнати български създатели и интелектуалци.
„ Беше топъл диалог, обвързван с сегашното, само че и с бъдещето на страната ни. Радостни сме, че за пръв път от толкоз години насам не сме вън от тази постройка да протестираме. Тук сме поканени на човешки, топъл, образован и сдържан диалог за същински значимите неща. Разговор, обвързван с нашата блага България, с нашето Отечество и с бъдещето му. Имаме министър председател, който като че ли повече слушаше и задаваше въпросите, които да оказват помощ на него и този кабинет да се оправят с извънредно огромната и сериозна обстановка, в която се намираме. Най-общото са нашите деца. Не сме пристигнали тук с никакви претенции. Не сме пристигнали тук да търсим поддръжка, пари или финанси. Всички тези въпроси са останали извън тази врата. Тук сме, с цел да приказваме за по-големите неща “, сподели от своя страна Захари Карабашлиев, представен от novini.bg.
„ Този път аз имах претенции към тях – да ни оказват помощ да формулираме още по-добре тематиките, които вълнуват хората, които са значими, само че някак си остават скрити всред другите тематики. А в случай че не се оправим с тях, няма да се оправим и с нищо друго “, уточни акад. Денков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР