Има звезди, които са неподвластни на времето, независимо от годините,

...
Има звезди, които са неподвластни на времето, независимо от годините,
Коментари Харесай

Тази жена просто не остарява: 72-годишната Джейн Сиймор се показа по бански

Има звезди, които са неподвластни на времето, без значение от годините, които са натрупали. Такава е една от обичаните актриси на генерации киномани - неувяхващата и очарователна Джейн Сиймор. 



 

Актрисата, която познаваме най-много с незабравимата ѝ роля в телевизионния сериал " Д-р Куин лечителката ", е звезда от международен сан, която е оставила след себе си и редица други не по-малко запаметяващи се облици в паметни кинозаглавия като " Живей, а другите да умрат " от поредицата за Джеймс Бонд, " Някъде във времето ", " Хайди ", " Онасис - най-богатия човек на света " и мн.др.

Към ден сегашен Сиймор към момента се снима във филми и телевизионни излъчвания и всякога изумява публиката с външния си тип. Невъзможно е да се досетите, че тази изящна киноикона към този момент е на 72 години, тъй като на екрана тя наподобява най-малко 15 години по-млада от възрастта си. 



Някои почитатели считат, че всичко е въпрос на грим и може би даже специфични резултати, които в този момент могат да " подмладят " всеки. Джейн Сиймор обаче косвено опровергава тези клюки, като постоянно споделя елементарни фотоси без какъвото и да било ретуш в обществените мрежи. 

Този път тя разгласява фрагменти от почивката си в Коста Рика. На една от фотосите е седнала на плажа по бански в физически цвят, сламена шапка и слънчеви очила. 



" Топлината на настъпващото лято е като лек бриз, който вдъхва вяра в душите ни, напомняйки ни, че измежду несигурността на живота постоянно има място за наслада. Нека се потопим в океана от благоприятни условия, да попием светлината на благодарността и да оставим душите си да полетят на крилете на безкрайните благоприятни условия! “, е написала Джейн към фотоса.

Последователите на актрисата обаче, останаха впечатлени не толкоз от думите на фаворитката си, колкото от нейната изумително младолика визия. Някои даже показаха подозрение, че актрисата е на 72 години и я заподозряха в това, че си е направила пластична интервенция.

За да опровергае подозренията им, Сиймор неотложно показа занимателно и естествено селфи, на което се виждат всичките ѝ бръчки. " Изглеждаш просто ужасно ", " Каква хубост! ", " Публикувайте повече от тези фотоси ", пишат фенове на звездата в мненията. 



По-рано актрисата показа своите секрети по какъв начин съумява да наподобява постоянно красива на екрана. Оказва се, че всичко е в елементарното осветяване. Ако светлината пада от горната страна, тогава на лицето ще се виждат бръчки и кръгове под очите. Ако пък светлината осветява лицето начело, тогава всички недостатъци изчезват, изясни звездата на почитателите си.

Актрисата не крие, че води и доста деен метод на живот - спортува, язди кон, плува доста и постоянно прекарва време измежду природата. Това е цялата загадка на младостта на 72-годишната Джейн Сиймор. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР