Има знаменити къщи в киното и телевизията – помните ли

...
Има знаменити къщи в киното и телевизията – помните ли
Коментари Харесай

Къщата мечта на Рийз Уидърспун от „Големите малки лъжи“ може да е ваша

Има популярни къщи в киното и малкия екран – помните ли тази на Мерил Стрийп от „ Не е елементарно “ или онази, на брега на океана, на Даян Кийтън в „ Невъзможно твой “.  В последните години Джейн Фонда и Лили Томлин населяват луксозна вила в „ Грейс и Франки “ с два стола Adirondack на верандата, гледаща към буйните морски талази... Коя от нас не си мечтае за подобен начин на живот!

Не може да не сте забелязали, в случай че гледате „ Големите дребни неистини “ (HBO и HBOGO), че героинята на Рийз Уидърспун, Маделин, населява къща фантазия на брега на океана. Докато фенът се пита по какъв начин толкоз малко дете, като щерка й Клои, може да има толкоз приключен музикален усет за най-великия саундтрак в сериал, чуван в миналото, то несъмнено в къщата се виждат и доста други неща, с изключение на саунд системата.



Нека забележим някои детайлности. Голямата вила в жанр Cape Cod на брега на океана се намира в Малибу, не в Монтерей, Калифорния. Отворена е с всеки вероятен милиметър към гледката и сега се дава чартърен. Собствениците й, семейство Стейси Клуни–Рос, работят за организацията Malibu Luxury Vacation Homes, която я отдава чартърен.

Имотът, издигнат от камък и дърво, има седем спални и осем бани, и може да посрещне 12 посетители. Някои от пространствата извеждат непосредствено на пясъка на плажа, други към веранда с чудноват култивиран диван и шезлонги за слънчеви бани, а задната част на къщата гледа към луксозен, горист двор. Освен основната част на къщата, в „ мазето “ има чудноват апартамент, оборудван за изцяло независимо битие от основната част на парцела.



Можете да разгледате фотосите от къщата, които подбрах, само че в случай че се интересувате от офертата по-конкретно –  против сума сред 3 и 5 хиляди $ на вечер можете да превърнете този property porn, който съставлява всяка сцена, снимана там, в действителност...
 
Гледате ли към този момент втория сезон на " Големите дребни неистини "?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР