Има закони за живота, които не могат да бъдат отменени.

...
Има закони за живота, които не могат да бъдат отменени.
Коментари Харесай

Можем ли сбъднем всяка своя мечта, дори и най-смелата? С тези ритуали - да!

Има закони за живота, които не могат да бъдат анулирани. Трябва да знаете за тях и да ги следвате. Единственият метод да реализирате целия си капацитет, силата, която е във вас, да я освободите на открито, да се реализирате изцяло посредством всичките си умения, качества, е да помогнете на други хора да осъзнаят за техния капацитет, сила и така нататък

Наистина можете да сбъднете всяка своя фантазия! С помощта на силата, която спи в нас и която към този момент сме, даже и да не знаем нищо за нея. Но по какъв начин се развива, по какъв начин се разпростира тази сила? Как просто да реализира задачите си, по какъв начин да осъществявам всичко, което е в мен, целия си капацитет, всичките си качества и благоприятни условия, силата на живота.

Това са тествани на практика стъпки, потвърдени в продължение на хиляди години. Просто направете би трябвало да ги извършите. Сега има доста доктрина по тази вълнуваща множеството хора тематика. Но малко се приказва какво тъкмо би трябвало аз да направя, тъй като всеки си има своите особености, положение на физическото си тяло, душeвността, нервната система и така нататък
Когато носите изгода на хората в посока да осъществят техния капацитет, вие разпростирате и развивате своя капацитет. И когато им предадете това познание посредством цифри, посредством картини, посредством музика, храна... Всички сходни дейности би трябвало да бъдат изпълнени с тази цел. Всеки ваш артикул, всяко ваше сходно деяние, оказва помощ на другите да се осъзнаят.

 жена

Тогава ще бъдете „ стегнати” и по този начин ще реализирате капацитета си. Само като събуждате силата у другите, вие събуждате личната си сила! Всеки интуитивно знае за това. Неслучайно тези, които са постигнали нещо значимо в живота си, провеждат курсове за образование, тренинги, планове и така нататък и стартират да учат хората, да споделят знанията си. По този метод те осъществят и своята сила.

И тогава вие ще започнете да разрешавате всеки собствен проблем, ще отпушите всяка ваша „ тапа”, а животът ви ще съдържа всичко, безусловно всичко, за което сте посмели да мечтаете. Защото всичко, за което мечтаем, е да сме в положение на благополучие, да вършим това, което ни доставя наслада.

И осъзнавайки, анализирайки своя капацитет това е нещо, което ще ви харесва, тъй като вие "пускате " на открито своите качества, всичко, което ви е присъщо! Това ще ви носи благополучие и наслада.

Но най-най- в началото е откровеното ви предпочитание да помогнете на другите да се отворят. Просто вярвайте в себе си! Че можете да извършите всичко, което един човек може да си показа! Това е невъобразимо забавно и изцяло непропорционално с това просто да съществуваш и да си пропиляваш живота, да харчиш силата си за лутане, за безкрайни задания и решение на едни и същи проблеми в продължение на месеци и години.

 жена

Иначе казано: това е практическо приложените на казаното в Светото писание: „ Давай и ще ти се даде!”. Или както споделя античната българска мъдрост: „ Който дава – не обеднява!”. Но това изисква също полагане на подобаващ труд. Ако ви мързи, в случай че ви се свиди, нарушавате вселенските закони със съответните последствия за живота ви.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР