Има йога пози, които ще направят секса по-добър.Всички знаем, че

...
Има йога пози, които ще направят секса по-добър.Всички знаем, че
Коментари Харесай

4 йога пози за по-добър секс

Има йога пози, които ще създадат секса по-добър.Всички знаем, че йога има доста изгоди. Йога освен може да се похвали с невероятни качества за облекчение на напрежението, само че също по този начин може да ви помогне да отслабнете, да подобрите храносмилането си и даже да препрограмирате ДНК. Ползите от йога са даже по-добри, в сравнение с си мислехме.

Оказва се, че йога може да усъвършенства половия ви живот по повече от един метод. И преди да се изплашите от мисли за комплицирано театралничене в жанр Кама Сутра, в действителност е изненадващо просто.

Основната изгода от йога – както в спалнята, по този начин и отвън нея – е намаляването на напрежението. Проучванията демонстрират, че постоянната йога процедура оказва помощ за понижаване на равнищата на стрес в тялото посредством понижаване на равнищата на кортизол. Повишеният стрес може да има доста отрицателни резултати върху тялото, а пониженото полово предпочитание е едно от тях.

 infomax-logo-50-15-HW

4 йога пози за по-добър секс

1. Поза на котка (Marjaryasana) и поза на крава (Bitilasana)

 йога пози 4 йога пози за по-добър секс фотография: pinterest

Често изпълнявани дружно, тези йога пози ви оказват помощ да отпуснете гръбначния дирек и да се отпуснете. Това оказва помощ да намалите общите си равнища на стрес и улеснява влизането в настроението.
Започнете тази поза на четири крайници. Уверете се, че китките ви са под раменете и коленете ви са на една линия с бедрата.

Дръжте гръбнака си безпристрастен и тежестта ви уравновесено отмерено по тялото.
Вдишайте, до момента в който гледате нагоре и оставете корема си да се извие към пода. Повдигнете очите, брадичката и гърдите си нагоре, до момента в който се разтягате.

Издишайте, прибирайки брадичката си към гърдите си и издърпайте пъпа към гръбначния дирек. Завъртете гръбнака си към тавана.
Движете се постепенно сред двете за 1 минута.

2. Поза мост (Setu Bandha Sarvangasana)

 йога пози 4 йога пози за по-добър секс фотография: pinterest

Тази е от тези йога пози, които оказва помощ за подсилване на тазовото дъно. Укрепването на тези мускули оказва помощ за понижаване на болката по време на секс и даже може да направи положителните неща, добре, по-добри.
Легнете по тил.

Свийте двете колене и поставете краката си на ширината на бедрата, като коленете са в една линия с глезените.
Поставете ръцете си на пода с длани към земята и разтворете пръстите си.
Повдигнете тазовата област от земята, позволявайки на торса ви да следва, само че дръжте раменете и главата си на пода.
Задръжте позата за 5 секунди.
Освобождаване.

3. Щастливо бебе (Ananda Balasana)

 йога пози 4 йога пози за по-добър секс фотография: pinterest

Популярна поза за релаксация, тази поза разтяга глутеусите и долната част на гърба. Плюс това, той се удвоява като вид на мисионерска поза.

За да опитате в леглото тези йога пози, започнете в мисионерска поза с колегата си от горната страна, по-късно изпънете краката си и ги обвийте към торса на колегата си.

Легнете по тил.
С издишване огънете коленете си нагоре към корема.
Вдишайте и се протегнете нагоре, с цел да хванете външната страна на краката си, след което разширете коленете си. Можете също да употребявате колан или забрадка, превързана върху крайници ви, с цел да ви улесни.
Свийте краката си, бутайки петите си нагоре, до момента в който дърпате надолу с ръцете си, с цел да се разтегнете.

4. Еднокрак гълъб (Eka Pada Rajakapotasana)

 йога пози 4 йога пози за по-добър секс фотография: pinterest

Има доста разновидности на тези йога пози и всички те са чудесни за разпъване и отваряне на бедрата. Стегнатите бедра могат да създадат секса неуместен и също могат да ви попречат да пробвате разнообразни полови пози.

Започнете от пода на всички етажи.
Вдигнете десния си крайник и го преместете пред тялото си, тъй че подбедрицата да е под ъгъл от 90 градуса от тялото.

Изпънете левия си крайник зад себе си на пода с горната част на стъпалото, обърната надолу и пръстите на краката ви, сочещи обратно.
Издишайте, до момента в който се навеждате напред, премествайки телесното си тегло. Използвайте ръцете си, с цел да поддържате тежестта си. Ако това ви е неловко, пробвайте да сгънете одеяло или възглавница и да ги поставите под дясното си бедро, с цел да поддържате бедрата си на равнище, до момента в който се разтягате.
Освободете и повторете от другата страна.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР