Има вероятност Мартин Камбуров сензационно да премине в отбора на

...
Има вероятност Мартин Камбуров сензационно да премине в отбора на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 покани Мартин Камбуров

Има възможност Мартин Камбуров сензационно да премине в тима на ЦСКА 1948 и да се събере с някогашните си съотборници от Локо Пд Кирил Котев и Емил Гъргоров, пишат сътрудниците от PlovdivDerby.com.

Камбуров има публична покана от клуба, който стартира от аматьорските дивизии, а този година ще се състезава в родната В група.

В отбора към този момент е някогашният съотборник на Мартин - Кирил Котев, а алените договарят и с Емил Гъргоров. Привличането на сходни футболисти приказва за сериозна финансова непоклатимост в клуба, където ежеседмично показват спонсор след спонсор.

Съществува и възможност Камбуров да продължи кариерата си в Черно море, в случай че желанието му е да продължи да чупи върхове за попадения в елита на българския футбол.

В понеделник на Лаута Камбуров би трябвало да се срещне с Христо Крушарски и дефинитивно да стане ясно дали легендата и Локо Пд ще се разделят.

Поне по този начин президентът на смърфовете анонсира. Президентът на черно-белите съобщи през вчерашния ден, че в първия ден от новата седмица в 16:00 часа персонално ще раздава пари в клуба.

Припомняме, че през вчерашния ден голмайсторът и капитан на Локо - Камбуров напусна пловдивчани часове преди гостуването на Етър в първи дуел от новия шампионат, който приключи с победа 2:1 в интерес на " смърфовете ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР