Има в съвременното общество един фетиш – парите, за тях

...
Има в съвременното общество един фетиш – парите, за тях
Коментари Харесай

Легендарна Нешка Робева: Народът мълчи, няма вяра! Опре ли ножът, ще помете безверниците

Има в актуалното общество един култ – парите, за тях това са полезностите. Има и нещо положително – в края на годината, заслушвайки се в някои излъчвания за младежи, се допирам до един различен тип младежи, които се осъзнават, които схващат какво им приготвят, че това, което ги заобикаля, е неистина и операция и търсят път да се измъкнат.
Това сподели Нешка Робева в празничното издание на „ Денят ON AIR “.
Легендарният треньор по художествена гимнастика даде образец с последната ария на Устата за това по какъв начин и модерни създатели надигат глас.
„ Ако познаваме младежа и съдим по себе си, ще знаем, че всичко което ни е било забранявано, е създавало отпор, това е събуждане. Винаги потегля от младите. Живеем в просташка неистина. Мен ме убеждават, че съм живяла в страшна България. Аз за първи път тази година се срамих, че съм българка. Всичко, което се прави от нашите представители пред света, изключвам една част от нашите актьори и културни дейци, всичко друго като политика и неявяване на всякаква национална принадлежност, предпочитание да се докараме непременно, без да запазим достолепието си, ме отблъсна, накара ме да отворя Ботев и да си приказвам с Ботев “, сподели Робева пред Bulgaria ON AIR.
Тя уточни, че от ден на ден се лишава опцията на човек да мисли, да търси причинно-следствена връзка.
„ Народът мълчи – няма религия, само че към момента някъде тлее мъничка вяра, че нещо ще се промени. Когато опре ножът до кокала, този народ ще ги опустоши. Това са безверници, те ще си получат заслуженото “, уверена е Нешка Робева.
Тя приключи с положителен коментар и вяра, че въпреки всичко традициите ще спасят народа: „ Виждам по какъв начин българинът се обляга на традициите и се връща към тях. Започва да приказва за християнското семейство, за фамилията, което ще ни избави. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР