Има три символа за безусловно щастие и късмет. Те нямат

...
Има три символа за безусловно щастие и късмет. Те нямат
Коментари Харесай

Има три безспорни символа на щастие. Видите ли ги, ви чакат промени към добро

Има три признака за абсолютно благополучие и шанс. Те нямат мрачно „ второ значение “, те са три признака на Доброто, Щастието и Надеждата.

Така ги възприема нашето подсъзнание; тези знаци са били позитивно заредени в продължение на хиляди години. Те са изпълнени с чистата сила на живота и насладата.

Дори в случай че в сложни, безнадеждни времена видите най-малко един от тези символи; обърнете внимание на това, запечатайте го в съзнанието си – краят на вашето тестване е близо, спасението е близо.

Получавате поддръжка от Висшите сили; знак за вяра. Такъв знак е като светлината на фар в непроницаема нощ, като светлината на пътеводна звезда. Това е знак за избавление от тествания.

И в елементарния живот това са доста хубави знаци. Те дават обещание наслада, мир, разцвет и благополучие. Тези знаци могат да бъдат във тип на изображение, действителен обект, реплики от ария или стихотворение, текст в интернет, отдаден на тези съответни знаци.

Пчела

Пчелата е знак на живот и благоденствие. Добри вести и помощ от горната страна – това значи „ пчелата “ на езика на знаците. Това е знак за отбрана и ред, те ще влязат в живота ви.

Сладостта на живота и триумфът в работата също са смислите на този знак. Медът е за приятелите и за вас; жилото – способността да се защитити. Но е по-добре да не проявявате експанзия, пчелата умира, когато ужили. Пчелите имат различен метод да прогонят агресора; те се събират дружно и основават особено поле, което унищожава агресора.

Пчелата е живяла на Земята най-малко 42 милиона години – и не се е трансформирала. И вие ще запазите силите си, не се предавайте и ще намерите благосклонност свише. Това е знак за победа и разцвет.

Дъга

Дъгата е прелестен знак на вяра и обединяване с Висшия свят. Дъгата предвещава избавление и преход към ново, по-щастливо равнище. Това е знак за благополучие, наслада и благосъстояние. Когато Потопът приключил, на небето се появила дъга – знак за амнистия и помиряване.

Дъгата е знак на благосъстояние и обилие. Този знак дава обещание решение на паричните проблеми.

Бял ангел

Белият ангел също знак на късмет; знак за отбрана и застъпничество от горната страна. Няма значение дали е картина или статуетка, или може би скулптура в музей; или дума, която ненадейно се е откроила и се е появила в полезрението, или може би думи от песен…

Визуалното изображение е най-хубавото, несъмнено, само че признакът може да участва в разнообразни контексти. Това значи благополучие и отбрана. Спасение от неприятности и добър, ярък интервал от живота – това символизира Белият ангел.

Ако в действителност се нуждаете от помощ и упътване от Висшите сили, концентрирайте се и потърсете тези знаци. Срещнете ли най-малко един денем – на прав път сте. Получили сте помощ и знак за избавление и разцвет. Ако срещнете два признака – това значи благополучие и благоденствие!

А три – извънредно положително време. Може би стартира благополучен и щастлив интервал в живота ви. Трябва самоуверено да вървим напред. Всичко ще се получи! И желанията ще се осъществен. Време е да ги формулирате вярно и да се концентрирайте върху тях.

Опитайте се да намерите щастливите знаци тъкмо в този момент – обърнете внимание.

Но спонтанната среща с щастливи знаци също е прелестна.

Пчела, дъга, бял ангел са три от най-старите късметлийски знаци за нашето подсъзнание. Безусловно щастливи, изпълнени с наслада и витална сила. Нека ви се покажат в най-близко бъдеще!

Анна Кирянова

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР