Има толкова малко време до края на тази година, а

...
Има толкова малко време до края на тази година, а
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще чакат бебе през 2020

Има толкоз малко време до края на тази година, а положителните вести едвам в този момент стартира. Няколко зодии ще могат да се радават на своята първа рожба още в края на идната година. Ето кои са те:

Стрелец
Не всичко в този живот върви по проект и вие доста добре знаете това. Някои неща не се плануват, само че носят най-голямото благополучие в живота ни. Връзката, в която се намирате, може и да е в начален стадий, само че нищо чудно да се окаже същинската и за цялостен живот. Имате доста мощна обич, пристрастеност и всичко належащо, с цел да стигнете до женитба някой ден. Оказва се, че сватбата може и да подрани, тъй като още в края на тази година ще разберете, че ще чакате бебе. В началото може да ви се стори ужасно, само че ще свикнете с новината още в първия миг, в който чуете сърчицето на бебето. Ако във семейството ви има близнаци... това чака и вас!

Козирог
Толкова доста желаете да създадете семейство и да станете родители, че новината по никакъв начин няма да ви свари неподготвени. Всички опити и очаквания най-сетне ще се осъществят и може да си отдъхнете. Всичко е наред! Хубавата вест ще научите към Коледа и това ще е най-големият подарък от Съдбата, който може да ви се даде. Да бъдеш родител е нещото, за което сте основани, въпреки и от време на време да не се справяте ослепително с всичко. Не се тревожете и бъдете спокойни - всичко се учи в придвижване.

Риби
Страхувате се от тази огромна крачка, само че вътрешно мощно желаете да станете родители. Много хора към вас основават здрави фамилии с деца и това ви въздейства по един или различен метод. От една страна ви плаши за това, че към този момент идва и вашето време, само че от друга ви стимулира да вземете това значимо решение. Връзката ви е здрава, върви добре и по всичко проличава, че сте намерили индивида до себе си. Защо да чакате тогава? Най-хубавото време от живота ви следва. Да разберете смисъла му и да видите какъв брой доста любов ще извърши живота ви. Пътували сте доста, видели сте разнообразни чудеса по света, време ви е да ги предадете на личните си деца и да извършите идната огромна крачка в живота си. Ще бъдете съвършените родители, заложено ви е в зодията.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР