Има такъв народ“ откри кампанията си за парламентарния вот на

...
Има такъв народ“ откри кампанията си за парламентарния вот на
Коментари Харесай

Тодор Йорданов: Да си подредим държавата

" ИТН “ откри акцията си за парламентарния избор на 11 юли за Пловдив и региона в Бачковския манастир. Това стана с церемониален водосвет за триумф в идните избори. В него са уверени претендентите за депутати от листите на " ИТН “ за 16-ти и 17-ти МИР отпред с лидера си заместник-председателя на партията Тодор Йорданов.

" Почнахме да събаряме това корумпирано ръководство, което се беше сраснало с всички браншове на публичния живот “-  акцентира Йорданов.

Той сподели още: " Това стартира с миналите избори, с тези би трябвало да бъде довършено. Трябва да се представим добре на изборите и по-късно да си подредим страната. Трябва да създадем всичко допустимо това статукво, което усещаме всеки ден във всяка социална активност, да се промени. Необходими са морал, кураж и самочувствие, с цел да върнем страната на хората. “

" Време е за друго - отговорно развиване на България “- сподели регионалният координатор Лъчезар Бакърджиев, който е още веднъж трети в листата за Пловдивска област.

Решаващият глас за безапелационната смяна имат гласоподавателите. Нека ни поддържат, като гласоподават с номер 22, с цел да потвърдим, че в действителност сме виновни към ориста си- нашата лична, на околните ни и на цялото ни общество, сподели още Бакърджиев.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР