Има такъв народ няма да участва в предизборни дебати, защото

...
Има такъв народ няма да участва в предизборни дебати, защото
Коментари Харесай

ИТН: Без нас на дебати. Това е сеир!

" ИТН " няма да взе участие в предизборни диспути, тъй като били " сеир ". 

Отстраняването на този израстък на статуквото, който се оказа много недоброкачествен в последните 12 години, изисква време. Това съобщи Станислав Балабанов, лидер на листите на „ ИТН “ в Перник и Пазарджик в ефира на БНР. Той изрази разбиране и че хората ще изразят „ уместно присъдата си на идния избор “.

 „ Имаме потребност това статукво да бъде отстранено “, посочи той. 

След предишните избори на 4 април „ ИТН “ не сформираха държавно управление точно тъй като не пожелаха да получат поддръжката на ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. А депутатите от обединенията на митинга – „ Демократична България “ и „ Изправи се!Мутри вън “ не бяха задоволителни с цел да бъде гласувано сформирането на кабинет. 

Попитан дали партията им ще взе участие в идните диспути по време на предизборната акция, откакто не се включи в предходната за изборите на 4 април, той отговори: „ От дебатите по националните медии не излезе безусловно нищо, а всички се нагледахме на един сеир, от който страним “. Станислав Балабанов означи още, че „ ИТН “ продължава като тим с ясната цел - на 11 юли да се събудим по друг метод, добави той.

Филип Станев от „ ИТН “ също разяснява тематиката в ефира на „ Bulgaria ON AIR “, като съобщи, че политическото говорене се е изпразнило от наличие.  „ Политическото говорене се изпразни от наличие и не поради участниците в него, не за метода, по който се показват. Изпразни се от наличие в смисъла на българските институции - те стопираха да действат по този начин, както изискват българските жители.

 Това включва прокуратурата, съда, Народното събрание, изпълнителната власт. Тази загуба на доверие у гласоподавателите е голямата причина Има Такъв Народ да реализира сходен резултат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР