Има такъв народ (ИТН) ще направи всичко възможно 49-ият парламент

...
Има такъв народ (ИТН) ще направи всичко възможно 49-ият парламент
Коментари Харесай

Искри в ефир! Балабанов към Виктор Николаев: Грижа се за вас, колеги сме. Водещият: Кандидат-депутат сте

„ ИТН ” (ИТН) ще направи всичко допустимо 49-ият парламент да бъде работещ. Това сподели кандидат-депутатът Станислав Балабанов в ефира на Нова телевизия. По думите му би трябвало да има баланс и непоклатимост в страната, с цел да може най-сетне редица закони, които останаха негласувани, да се одобряват – като Плана за възобновяване и правосъдната промяна.
„ Най-важни са хората, защото сме в пета поредна акция. Достатъчно време мина и обществото разбра, че се оказахме прави за доста от нещата, за които говорихме. Видяхте по какъв начин наподобява отчетът на служебния финансов министър Росица Велкова, видяхте и какво се случи в Северна Македония ”, разяснява Станислав Балабанов.
По думите му нов избор в една сходна рецесия би бил пагубен.
„ Опитът ни демонстрира, че алените линии пречат за решенията, които чака обществото. Тези линии нито ще понижат цената на краставиците и доматите, нито ще дадат опция институциите да работят ”, сподели още депутатът.
Докато течеше разговора сред Балабанов и водещият на Нова телевизия Виктор Николаев се развихри скандал.
Балабанов сподели на Николаев, че е хубаво да задават въпроси за истината у нас и те да споделят каква е, с цел да знае народът какво се случва.
Това явно вбеси водещият и той се сопна на госта си: „ Не се грижете за нас, ние това работим много от дълго време “.
„ Грижа се, тъй като ние сме сътрудници “, подсети ми Балабанов.
„ Напротив, не сме сътрудници “, изрази противоречие Николаев.
„ Аз съм публицист “, посочи Балабанов.
„ Не сме сътрудници. В момента сте кандидат-депутат и нямате нищо общо с публицистиката, а имате по общо с политиката, тъй че сега не сте публицист, най-малко аз не ви одобрявам в това качество “, сложи завършек на словесния разговор Виктор Николаев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР