„Има такъв народ“ блеснаха с нови фрази, закани и обещания.

...
„Има такъв народ“ блеснаха с нови фрази, закани и обещания.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Не се е..вайте с нас. Филип Станев: Подготвяме мусака


„ ИТН “ блеснаха с нови изречения, закани и обещания. Тошко Йорданов, вторият в партията на Слави Трифонов, влезе в неприсъствен разговор в Туитър с депутата от „ Демократична България “ Антоанета Цонева.

Той пусна откъс от ария на Трифонов като „ обръщение “ към Демократична България. „ Не се ебавайте с нас, щото който ни закача след това не съумява да се върне в мача ", написа Йорданов и добави хаштаг " идва този, който ще изхвърли боклука ".

Преди това Антоанета Цонева разяснява във Facebook държанието на Има Такъв Народ от последните дни с цитати от ария на Азис и Ивана:

" Има Такъв Народ с ново изказване.

Прочетоха нещо като комбинация сред " лириката " на " шампанско и сълзи " и " не сме безгрешни, само че сме същински ". И най-после: Всички други са отпадъци. Порции и постове някой им желае - те обаче не ги дават. Прост сюжет като мусаката, за която говореше през вчерашния ден пред публицистите сценаристът Филип. ", гласеше постът на Цонева.

В коридорите на Народното събрание пък Филип Станев отговори на въпрос какво ще вършат на следващия ден депутатите от Има Такъв Народ, когато ще би трябвало да се разиска и гласоподава отхвърли на Пламен Николов да оглави бъдещо държавно управление.

„ Утре ни чака един доста забавен парламентарен ден. Такъв може би няма да се е случвал в историята на Народното събрание. Очаква ни интерсен пленарен ден, обвързван с останалите политическите сили “, съобщи Станев.

Попитан какво приготвят за утрешното съвещание от " ИТН ", той сподели: " Подготвяме мусака ".

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР