Има смущаващи неща от гледна точна на разследването и бързината,

...
Има смущаващи неща от гледна точна на разследването и бързината,
Коментари Харесай

Ще се измъкне ли Семерджиев? Адвокат Рангелов с лоша прогноза

" Има смущаващи неща от гледна точна на следствието и бързината, с която се направиха процесуално-следствените дейности по отношение на злополуката на бул. „ Черни връх “. Това сподели юристът Людмил Рангелов в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия.

Той счита, че откакто не е била взета кръв на Георги Семерджиев в границите на нескончаем интервал, пораждат учредения за възражения на отбраната.

„ Първо дали ще се откри съществуването на алкохол и по кое време изобщо е използвано – преди или след злополуката. Друго събитие, което ме смущава са откритите опиати при втория оглед на автомобила, защото той е бил на място, което предпоставя достъп на разнообразни лица.

Това отваря опция за оборване дали откритото количество опиати са на Семерджиев или са подхвърлени след злополуката “, обясни юристът. 

Според него някои от доказателствата могат да бъдат сложени под подозрение и това ще въздейства за присъдата на Семерджиев.

По думите му делото със Семерджиев може да продължи с години, тъй като би трябвало да се направи комплицирана експертиза за взаимоотношението сред обособените участници с таксито, асансьора, колата му и така нататък

„ Такъв човек, като Семерджиев, не може толкоз време, с сходно държание да остава безнаказан. Няма друго пояснение, също така, че е бил прикриван, тъй като са му били спестявани всевъзможни затруднения със закона, който той редовно е нарушавал “, сподели Рангелов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР