Има случаи, в които от 20, са отчетени само 2

...
Има случаи, в които от 20, са отчетени само 2
Коментари Харесай

Ива Митева се появи в ефир, жалва се след вота: Имаме липсващи гласове! От 20, отчитат само 2

Има случаи, в които от 20, са регистрирани единствено 2 гласа. Това съобщи в изявление за “Денят онлайн ” някогашният ръководител на Народното събрание Ива Митева.
“Коалиция към този момент няма, защото изборите завършиха. Въпреки това, хората сме обединени и имаме предпочитание да останем дружно. Резултатът е неудовлетворителен, само че се появихме безусловно месец преди изборите. Въпреки това, сме преди Национална движение „Симеон Втори". Това за нас е добър знак ”, счита тя.
“Да имаш към 8 700 гласа за един месец мисля, че е добре. И то гласове, които сме взели, с помощта на това, че сме стигнали до хората. Това са наши чисти и почтени гласове. Имаме доста изчезнали гласове. Има случаи, в които наши персонални гласове липсват. Има случаи, в които от 20, са регистрирани единствено 2 гласа. Странно е, тъй като слага под подозрение целия избирателен развой. Това, което се жужи сред нас, в действителност е фрапантно. Това не е нещо, което не е ненадейно поради връщането на хартиената бюлетина ”, разяснява още Митева, като означи, че за жалост, няма по какъв начин да апелират изборните резултати.
Тя означи, че Коалиция “Заедно ” е харесван отвън София и от хора над 40-годишна възраст. “Това ми правеше усещане и при срещите ми с хората из страната, хората желаеха да схванат решенията на съответните проблеми, желаеха експерти в политиката ”, уточни още Митева и добави, че от “ЗАедно ” са умерени консерватори и виждат естествени сътрудници по-скоро в десния политически набор.
Ива Митева съобщи, че за нея не е непременно да се върне в Народното събрание, само че все пак счита да остане чиновник в Народното събрание.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР