Има само едно истинско ляво-патриотично обединение, което изграждаме около БСП

...
Има само едно истинско ляво-патриотично обединение, което изграждаме около БСП
Коментари Харесай

Симеон Славчев, МИР: Има само едно истинско ляво-патриотично обединение

Има единствено едно същинско ляво-патриотично обединяване, което построяваме към Българска социалистическа партия и партия МИР е част от него. Има и едно подправено ляво обединяване, което единствено преди дни се разцепи на две. Става въпрос за по този начин наречената „ Левица “, които откраднаха даже името, тъй като там няма леви хора и представители на лявото.

 

Това съобщи в предаването „ Делници “ по Евроком ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.


„ Така наречената Левица имат претенциите да съставляват лявото пространство, само че по своята същина те не са леви хора. Например Татяна Дончева, която е част от Левицата съобщи пред БНР, че тяхното ляво обединяване е евроатлантическо, което е безспорен нонсенс, така лявото по формулировка не може да бъде евроатлантическо. Част от Левицата е и партия АБВ, която беше съдружен сътрудник на Бойко Борисов и ГЕРБ, а в този момент се бори сякаш против него. Преди няколко дни стана ясно, че Мая Манолова и Ваня Григорова, които също бяха част от по този начин наречената Левица вършат някакво ново друго обединяване. Всички български жители си спомнят обаче, че Мая Манолова стана Омбудсман с гласовете на ГЕРБ и от там стартира да развива лична политическа кариера, която е изцяло подвластна и подчинена на Бойко Борисов. Към Манолова в този момент се причислява Ваня Григорова, която излъга, съобщи и продаде левите гласоподаватели като направи „ сглобка “ и дружно с ГЕРБ посредством Столичния общински съвет ръководи сега София “, съобщи още Симеон Славчев.


Той дефинира „ Левицата “ от една страна и Мая Манолова и Ваня Григорова въпреки това като ГЕРБ 1 и ГЕРБ 2 и прикани българските жители да гласоподават по отношение на делата на политиците.


„ В същинското ляво-патриотично обединяване се сплотяваме към вековните обичайни български полезности, към правила, нравственос и морал. Обединяваме старания и дружно ще проведем битка за връщане към нашия цивилизационен модел и нашата еднаквост, която е ясна – ние сме православни християни и славяни, ние сме популярен народ и това споделя всичко. Нашата цел е да се завърнем към корените си, към родовата си памет и история, като ги върнем в българските учебници, книгите, музиката, както и във високотехнологичното ни всекидневие. Действащия към този момент 33 години модел на развиване на България няма нищо общо с българската психика, полезности, нрав, образование, както и с нашите вековни обичаи, православната нравственос и морал. Време е да спрем да живеем по непознати правила и закони, които ни постановиха. Време е страната да стартира да се грижи за българския народ, а не да бъде негова мащеха и да се грижи за непознати нации. Това е и задачата на ляво-патриотичното обединяване, което вършим “, съобщи още Симеон Славчев. Лидерът на партия МИР акцентира, че ляво-патриотичното обединяване дава дълготрайна визия за развиването на България.


„ В платформата на ляво-патриотичното обединяване ще бъдат заложени решаването на действителните проблеми на българското общество и на България както в кратковременен, по този начин и дълготраен проект. Едни от главните цели ще бъдат битката с демографската рецесия, работеща и ефикасна стопанска система, оползотворяването на всички естествени дадености на България в областта на туризма, земеделието, превоза и логистиката, както и построяването на социално-солидарен модел на държавно, икономическо и персонално развиване и отбрана на конституционния ред и на правовата страна. България има потребност от опция на сглобката и ляво-патриотичното обединяване е точно такава “, съобщи още Симеон Славчев.

 

Той е уверен, че новото обединяване сред леви и патриотични партии и организации ще се трансформира в действителна опция още на тези избори и по този начин България ще тръгне по нов и радикално друг от досегашния модел на развиване.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР