Има съмнения, че случаят с Николай Николов-Паскал е обвързан с

...
Има съмнения, че случаят с Николай Николов-Паскал е обвързан с
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Има съмнения, че представители на ПП са забъркани в контрабандния канал на Паскал

„ Има подозрения, че казусът с Николай Николов-Паскал е привързан с хора от Политическа партия на много високо равнище. Този контрабанден канал е съществувал още по времето на Бойко Рашков и тези пари са отивали за избори.
Това сподели пред публицисти ръководителят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов във връзка със задържането и обвиняването на шефа на Агенция „ Митници “ Петя Банкова за присъединяване в проведена незаконна група за търговия с въздействие, контрабанда, подкупи с още трима души, предава Блиц.
Това са Стефан Димитров, Марин Димитров и Никола Николов – Паскал, който се търси.
„ Някои недоразумения от Политическа партия настояват, че тази комисия по случая е предизборна бухалка. Когато е за врага е корупция, когато е за тях е бухалка. Този двоен критерий да си го прегънат и да си го слагат някъде в чекмеджето.
„ Служебният кабинет е подобен, с помощта на Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев и Атанас Атанасов, които трансформираха Конституцията и орязаха пълномощията на президента “, съобщи Йорданов във връзка толкоз скорошната промяна на външния министър.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР