Има ръст на тревожно-депресивните тенденции заради извънредното положение и препоръките

...
Има ръст на тревожно-депресивните тенденции заради извънредното положение и препоръките
Коментари Харесай

Специалисти: Има ръст на тревожно-депресивните състояния заради извънредното положение

Има растеж на тревожно-депресивните трендове поради изключителното състояние и рекомендациите да си останем у дома. Това разяснява общественият антрополог Харалан Александров в специфичното студио на bTV.

Според него рекомендациите на щаба не се съблюдават в дребните обитаеми места, където той е виждал по какъв начин няколко индивида пият от обща бутилка.
Фалшивите вести за COVID-19 – от лечение с вулканична пепел до хотелите на Роналдо Най-разпространяваните подправени вести към този момент са повече от 120 на брой
България е в изключително състояние до 13 април поради ковид. У нас инфектирани са 107, смъртните случаи поради COVID-19 са 3.

Психологът Ани Владимирова откри и позитивна страна в изолацията, а изключително в частта с създаване на отдалечено образование за децата и присъединяване на родителите в просветителния развой.

Коронавирусът и България Какви ще са загубите за българската стопанска система от COVID-19? Още на следващия ден може да имаме излекувани от ковид Ген. Мутафчийски: Коронавирусът стигна и до Пловдив Кризата COVID-19: Всичко, което би трябвало да знаете (НА ЖИВО) Ивет: Бъдете мощни. В това сме дружно! Щабът: 11 нови случая на ковид у нас Ангелкова за туристите ни в Буенос Айрес: Редно е да си платят, с цел да могат да се приберат Да те дезинфекцира Кобрата (ВИДЕО и СНИМКИ) Заради COVID-19: Българска народна банка с ограничения за 9,3 милиарда лева Правната комисия зацикли за изключителното състояние Драконовски ли са ограниченията за сигурност на Летище София? Мерки против ковид: Каква е обстановката на граничните ни пунктове МБАЛ " Света София " е в подготвеност да се включи в битката с COVID-19 Въвеждат вечерен час в цялата Смолянска област Скандал в аероплан: Български пасажери принудиха англичани да слязат от борда Борисов благодари на учените от Българска академия на науките, които изготвят сюжети за ковид у нас Министерство на вътрешните работи открива броя на непознатите туристи по хотелите у нас поради COVID-19 Още две заводи у нас започват производството на защитни костюми Установени са контактните лица на пациента с COVID-19 във Велико Търново Кукушева: Обмисляме да предложим да се замразят промоциите в комерсиалните обекти
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР