Има приказка - който спинка сладко, има чиста съвест. Това

...
Има приказка - който спинка сладко, има чиста съвест. Това
Коментари Харесай

Борисов обясни как спинка сладко

Има приказка - който " спинка сладко ", има чиста съвест. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на събранието на ГЕРБ в Стара Загора. Така той шеговито разяснява появилата се фотография от спалнята му.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов събра актива в Стара Загора

Водещ на първото огромно заседание на ГЕРБ след коронакризата е кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Той посочи, че залата, в която се организира събитието, е ремонтирана със средства, отпуснати от държавното управление, само че означи, че се постанова нов ремонт - този на гарата. " Ще бъде ремонтиран така наречен Руски пазар, също - Летният спектакъл и доста улици в града ", съобщи Тодоров и благодари на премиера Борисов за съдействието му при решаването на градските проблеми. " Няма различен човек, който да е помагал толкоз на града ни, колкото премиера Борисов. Пожелавам му да е жив и здрав, да не се поддава на операции и на хора, които желаят да го саботират и да дойдат на власт непременно ", съобщи Тодоров.

Кметът на Казанлък Галина Стоянова посочи, че за малко време е реализирано толкоз, колкото не е било през последните 10 години. Тя съобщи, че тази година се прави надлезът в града. " 100% от парите за ремонт са на държавното управление и аз съм извънредно признателна ", уточни тя.

 

" Хората би трябвало да го употребяват, няма значение кой оказва помощ ", съобщи Борисов.

Кметът на Чирпан  изтъкна, че след дългогодишно ръководство на Българска социалистическа партия хазната е останала " без нито една стотинка ". Благодарение на ГЕРБ и на програмата за ръководство финансовите проблеми са на път за бъдат изчистени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР