Има политическо решение, но тъй като бях извън страната, в

...
Има политическо решение, но тъй като бях извън страната, в
Коментари Харесай

Теодора Генчовска и Александър Николов: Ще подадем оставките си в понеделник

Има политическо решение, само че защото бях отвън страната, в понеделник ще бъде подадена моята оставка. Това сподели пред публицисти министърът на външните работи Теодора Генчовска. Тя е посетител на тържествата по случай 65-ата годишнина на курортен комплекс "Златни пясъци ".

Малко преди този момент и министърът на енергетиката Александър Николов потвъри, че в осъществяване на решението на политическа партия „ ИТН “, ще подаде оставката си в понеделник.

С оглед на появилите се изявления по отношение на аргументите за този акт, прецизираме, че всички медийни интерпретции, включващи енергийна политика, изключително такава в областта на търговия, пренос и доставки на природен газ, са чиста проба спекулации. Оставката на министър Николов е политическо решение, показват още от МИ. По-рано през днешния ден се появиха изказвания, че Има Такъв Народ са желали продължение на доставките по контракта с "Газпром ".

В същото време като принципал на министерството на енергетиката, министър Николов не е упълномощавал нито един от заместниците си да пояснява по свое убеждение връзките ни с „ Газпром “. Както неведнъж е подчертавано „ Булгаргаз “ е в деен, действителен контракт с „ Газпромекспорт “. Същият е в едностранно несъблюдение, до момента в който българската страна съблюдава всички търговски, правни и регулационни условия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР