Тогава в очите на слепите може би настъпва промяна. Обаче

...
Тогава в очите на слепите може би настъпва промяна. Обаче
Коментари Харесай

Когато готвачите са гробищни специалисти…

Тогава в очите на слепите може би настава смяна. Обаче в очите на гражданите-данъкоплатци, от чиито пари се заплаща на готвачите- гробари, това си е чиста спекулация по шуробаджанашка или другарска линия. И тъй като сходни шарлатании са процедура у нас от доста десетилетия насам, в тях няма грам, но даже стотната от грама смяна, а единствено до болежка познато порочно статукво.

От сутринта денят стартира с такова нерадостно чувство за неизбежност и зла карма за естествените хора, които си заплащат налозите съзнателно и работят със своите специалности. Повод им даде изказването на Георги Георгиев от ГЕРБ-СДС пред утринния блок на бтв.

„ От през вчерашния ден имаме информация от жители за следващия проблем в гробищата.

Един доста прочут шеф-готвач, телевизионна звезда, се оказа, че е получил 100 000 лева, с цел да картографира и цифровизира гробищата в Банкя,

в случай че имаме общинска компания, която се занимава с това и коства десетки пъти по-малко “.

Това, несъмнено, е единствено един образец за далаверите, които се въртят във всяка българска община на гърба на данъкоплатците. Отдавна експерти и откриватели са открили, че кметствата у нас са същинските и най-големи развъдници на корупционни практики и подкупничество.

Въпросът в този момент обаче не е задаваният неведнъж – за какво до момента не се откри сляп политик, който да има волята да стартира най-малко дребна борба с тази действителност?

Питането на мнозина в този момент е,

за какво за следващ път се прецакахме с празни очаквания и религия на сляпо, че „ тези ” няма да са като „ тези ” и им дадохме власт и доверие?

Освен големите заплати, които сами обилно си дефинираха от нашите пари, а това никак не е мъчно, когато правиш помен с непозната пита.

Та мисълта ми е, че когато готвачите са и гробари, смяна за положително никаква от нийде не очаквайте!

 

Този коментар показва персоналното мнение на създателя и може да не съответствува с позициите на Novini.bg

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР