Има по-неотложни неща в момента от конституционната реформа. Това заяви

...
Има по-неотложни неща в момента от конституционната реформа. Това заяви
Коментари Харесай

Гого Лозанов: Оставете конституционната реформа, озаптете Радев!

Има по-неотложни неща сега от конституционната промяна. Това съобщи медийният специалист, учител и някогашен ръководител на Съвет за електронни медии доцент Георги Лозанов пред NOVA NEWS.
 
По думите му е значимо наличието на Мария Габриел в това държавно управление, само че то имало най-вече алегоричен темперамент. Лозанов означи също по този начин, че този кабинет е ход по линия на дълбокото несъгласие, което се разпростра в българската политика.

Според него в тази ситуация се касае за борбата сред Политическа партия и президента Румен Радев, които потърсиха поддръжка на ГЕРБ. Според доцент Лозанов на президента е нанесена сериозна вреда, той си изпуснал нервите.

Специалистът показа още, че хипотезата му, че политическите турбуленции могат да заглъхнат със основаването на един анклав сред Николай Денков и Мария Габриел, е годна. 

" Продължавам да считам, че тази оптимистична догадка може да се направи, стига политиците отвън Народното събрание да оставят този анклав ", акцентира специалистът. Лозанов сигнализира, че е изцяло допустимо ГЕРБ „ да настъпят същата мотика ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР