Има опасения, че около 20 граждани на Виетнам с фалшиви

...
Има опасения, че около 20 граждани на Виетнам с фалшиви
Коментари Харесай

Виетнамски семейства се боят, че техни близки са сред жертвите в Есекс

Има опасения, че към 20 жители на Виетнам с подправени китайски паспорти са измежду 39-те души, открити мъртви в камион във Англия тази седмица, обявиха от виетнамска мигрантска организация в Обединеното кралство, представена от Агенция Франс Прес.

Първоначално английската полиция съобщи, че всички 31 мъже и осем дами, открити рано в сряда в хладилен камион в промишлен парк в Грейс, евентуално са китайски жители.

Организация, представляваща виетнамската общественост във Англия, разгласи, че е получила фотосите на към 20 души, оповестени за изчезнали. Пастор Антъни Данг Нам от Виетнам пък съобщи пред Би Би Си, че му е обявено за "повече от 100 души ", които са напуснали провинцията Йен Тан "по пътя им към нов живот ". Семейства от този регион се притесняват, че техните родственици са измежду жертвите на "трагичното пътешестване ", сподели той.

Те се опасяват, че техни близки може да са употребявали подправени китайски паспорти, с цел да влязат в ремаркето-ковчег, пристигнало на Острова от Белгия.

Днес английският върховен служител на реда се срещна през днешния ден с виетнамския дипломат. В посолството на Виетнам в Лондон бе открита гореща телефонна линия за връзка с близки на евентуални жертви.

Четирима души са арестувани поради всеобщото ликвидиране, което шокира Англия и хвърли светлина върху рисковите пътища за трафик в Европа, по които се движат незаконните мигранти
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР