Има няколко варианта да погледнем към ситуацията. Единият е Слави

...
Има няколко варианта да погледнем към ситуацията. Единият е Слави
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: ГЕРБ, БСП и ДПС имат интерес да подкрепят Слави

Има няколко разновидността да погледнем към обстановката. Единият е Слави Трифонов да работи към този момент за идващите избори, а другият – по-конспиративен – че към този момент има сделки с някого, сподели в изявление за БНР пиар експертът Нидал Алгафари.

Има и един трети вид , при който да има карашък: да гласоподават за това държавно управление примерно 10 души от Българска социалистическа партия, 10 души от Движение за права и свободи и 10 души от ГЕРБ. “

Нидал Алгафари счита, че „ по-скоро ще се случи 10:10:10, тъй като към този момент всеки гледа в личната си паничка – в случай че се отиде на трети избори, какво би се случило “.

ГЕРБ има потребност от успокоение, да си поемат мирис от електоралните плесници и от натиска на Бойко Рашков, Българска социалистическа партия има потребност да си стегне редиците и да потърси аргументите за „ този смут, в който са сега “, а Движение за права и свободи след загубата на доста гласове би трябвало да се преподреди. Демократична България също има интерес да допривлече още гласове на идващ избор, разясни Алгафари.

За всички ще бъде извънредно преференциално в този момент да има малко успокоение , да се даде един мандат от 4-5-6 месеца, една година, да се актуализира бюджетът, да се одобряват някои доста значими закони. “

В разбора си на, с което той разгласи състав на проектокабинет Нидал Алгафари уточни:

Със сигурност са го написали сценаристи, само че не сценаристите . Най-вероятно не са сценаристите на Шоуто на Слави. Според мен има някаква друга интервенция. “

Според Алгафари по този начин показания запис подсказва, че не е изработен „ в последните два-три часа или за един ден “. Той подчерта, че е щяло да бъде по-добре, в случай че този кабинет е бил изваден преди изборния ден, което би донесло спомагателни гласове за „ ИТН “.

Нидал Алгафари открои предизборната акция на „ Да, България “ като единствената извършена професионално и по учебник . В България водачите не са готови за качествени обществени диспути и все още се харесват различен вид диспути, посочи пиар експертът. 

В политиката е като в бягането – всички се пробват да стигнат първи до финала и се борят по всевъзможен метод, а Българска социалистическа партия сега като чели тича в противоположната посока, откакто е даден сигнал , разяснява още Алгафари в предаването „ Преди всички “.
Цялото изявление слушайте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР