Има някои неща, за които дамите не обичат да говорят.

...
Има някои неща, за които дамите не обичат да говорят.
Коментари Харесай

6 срамни желания, които жените не признават на никого

Има някои неща, за които дамите не обичат да приказват. А противоположното може да ги направи единствено по-привлекателни и същински н очите на обичания или околния свят.
Те се опасяват да приказват за тайните си стремежи, с цел да не нарушат общоприетите правила. Боят се от наказание на желанията им и от отчаяние от страна на околните им. И по този начин, какви са тези срамни стремежи?

1. Да извършите откровена фотосесия

Няма какво да се залъгваме, да се радва на признанието и възхищението от страна на другите е естествено предпочитание на всяка жена. Днес девойките прекарват доста време в обществените мрежи и виждат актриси, певици и други звезди, които се появяват в изключително атрактивни и секси облици. Тези фотоси печелят стотици хиляди лайкове и доста суперлативи. Копнежът да бъдеш и ти харесвана и да печелиш също толкоз огромен брой лайкове и мнения, преливащи от възхитителни мнения, поражда желанието и ти да се снимаш в предизвикателна поза с еротично долни дрехи. 



Не се самозалъгвайте обаче, че обществените мрежи ще ви донесат жадуваното благополучие и аплаузи. Колкото и прелестно да се леят върху вас лайкове и възторжени мнения, това няма да ви донесе възприятието на същинско благополучие, а единствено краткотрайна и много нетрайна заблуда за такова. Затова научете се да се обичате такива, каквито сте, живейте в действителния живот, излезте на среща с другари, обграждайте се с хубава компания, усмихвайте се, грижете се за себе си и за вътрешния си комфорт. Обичайте, давайте и радвайте близките с наличието и добротата си. И тогава в действителност светът ще ви се усмихне и ще се влюби във вас, а вие ще си почувствате по-щастливи от всеки път с всяка фибра на тялото и душата си.

2. Да споделят с майка си за всичките си съкровени секрети и стремежи

Всички имаме секрети, за които не желаеме да споделяме с който и да е, а с доста специфичен за нас човек. Често обаче изпитваме позор да признаем за тях даже и на околните си. Но потребността да излеем душата си пред човек, на който да се доверим, ни изяжда от вътрешната страна. Обикновено хората, с които споделяме тайните си, са наши другари, само че надълбоко в себе си изпитваме нуждата да разкрием възприятията и мислите си пред най-важния човек в живота ни - майката, да забравим за йерархията „ майка-дъщеря “ и да приказваме с нея очи в очи като „ другарка с другарка “. Това обаче неведнъж се попречва от страха да не бъдем съдени и неразбрани или да не разстроим дамата, която ни е родила, с самопризнание, което на нея не би ѝ харесал. Степента на „ греховете “ при всяко момиче или жена е друга, само че желанието да получим схващане от майката е нещо, което желае всяка от нас. 

Не се бойте, направете го, бъдете откровени и уверени в това, което ви мъчи. Майката дамата, която ще ни даде най-ценният съвет и в никакъв случай няма да ви обърне тил, както постоянно вършат хора, за които сме мислели, че са ни били другари.



3. Да избяга от всичко и всички

На всеки се е случвало в един или различен миг да изпита потребността да избяга от човешката блъсканица, да се скрие някъде, надалеч от напрегнатото всекидневие, от " водовъртежа " на всекидневието и делничните грижи, от борбите и болките, от всички уморителни и тежки страсти, които животът ни сервира. Особено мъчно е да се направи това, в случай че имаме семейство и деца - отговорността ни пред тях ни затруднява и възпира от желанието най-малко за малко да скъсаме оковите на рутината и напрежението.„ Оставете ме на мира, най-малко за известно време. Просто желая да избягам от всекидневието, да се потопя в забравения свят на свободата и нови прекарвания. Искам да зарежа всичко и да отпътува нанякъде ", са мисли, които постоянно превземат съзнанието ни в сложен за нас миг. Усещането, че оковите са свалени, избягването на действителността, търсенето на ново Аз – това е свещеният смисъл на бягството, за което копнеем, само че таим надълбоко в душата си.

А от време на време в действителност би трябвало да го вършим, с цел да се почувстваме живи, заредени и въодушевени.

4. Да похарчете всичките си пари за себе си

Гузната съвест ви разяжда съвсем постоянно, когато тайничко ви връхлита буйното предпочитание за безогледно извършване на покупки? И да, няма жена, която да не го е изпитвала и да не е попадала в плен на сходна греховна мисъл – да не помни за потребностите на другите и да похарчи всичко единствено и само за себе си, за неща, от които се е лишавала в името на другите.

По-лесно е да извършите безценен подарък за свекърва си, в сравнение с да си купите седем рокли едновременно, нали? Но това е, което желаете! Просто кажете " довиждане " на този дискомфорт и на чувството, че вършите нещо неправилно. Смело влезете в магазина и съберете от рафтовете всичките обувки, чанти и обеци, които за ви разтупкали сърцето. Кажете " майната му " на „ спирачките “. И вие сте човек, и вие имате потребност понякога да се поглезите малко и да се почувствате в действителност онази шеметна дамата, която постоянно сте желали да бъдете.

5. Да подразните някогашния си

Не са малко и дамите, зарязани от мъж, които желаят да го накарат триста пъти да съжалява каква жена е зарязал. Запазете си час при коафьор, облечете си най-хубавата рокля, сложете червило и отидете на среща с него. Кажете му, че към този момент не страдате и с наслада сте прегърнали бъдещето си без него. Споделете му, че на драго сърце продължавате живота си без него и че в този момент се чувствате по-щастливи и красиви от всеки път. Че не ви липсват ухажори и че на драго сърце бихте родили деца на прелестен мъж, с който бихте споделили живота си. Докато разговаряте, бъдете благи с него и се усмихвайте. После просто си тръгнете и му пожелайте благополучие. Оставете го да ревнува и да си блъска главата от страдание, че е изпуснал такава жена. Понякога в действителност изпитвате потребност да извършите това, нали? Ами, какво чакате, направете го, а след това продължете напред... С гордо вдигната глава, подготвени с наслада да посрещнете всички тези прелестни неща, които занапред ви предстоят!

6. Да извършите нещо по-така в леглото

 Обсъждането на половите стремежи е комплицирано и от време на време неизказано. Въпреки обстоятелството, че е належащо да се приказва за половите потребности си и нещата, които ни харесват или не в леглото, ние избираме да мълчим. Затова и не са малко дамите, които не споделят еротичните си мечти и нещата, които желаят сътрудниците им да вършат с тях, от боязън да не ги обидят или разочароват. Трябва обаче да знаем, че висококачественият и буен секс събира сътрудниците, разпалва огъня, заздравява връзката, внася нещо ново, по-силно и пълноценно в връзките им един към различен.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР