Има недовършен жест в действията на Бойко Борисов да скъси

...
Има недовършен жест в действията на Бойко Борисов да скъси
Коментари Харесай

Срещата Борисов-Тръмп: През погледа на психолога Росен Йорданов

Има незавършен жест в дейностите на Бойко Борисов да съкрати бързо дистанцията с американския президент Доналд Тръмп.

Въпреки това пред него стои човек, който нормално играе роля и не се поддаде на дейностите на българския министър председател, това съобщи психологът Росен Йорданов във връзка миналата аудиенция на министър-председателя с американския президент в Белия дом.
Борисов след срещата с Тръмп: Убеден съм, че визите за Съединени американски щати ще паднат Падането на визите с Канада сподели, че не сътворяваме проблеми, посочи българският министър председател
По думите му Борисов се е сблъскал с културно и личностно друг човек. Освен това счита, че българският министър председател постоянно е импровизиран в жестовете си, до момента в който американският държавен глава не е.

„ Въпреки че Тръмп обявява, че е ексцентричен и широкоскроен, това е облик, който важи за американската аудитория. Също по този начин той постоянно приказва за непосредственост, само че го прави с мразовит тон”, добави още Йорданов.
Отвъд думите и обещанията: Изборите през погледа на психолог Анализ на държанието на Бойко Борисов, Йорданка Фандъкова, Мая Манолова и Корнелия Нинова на тези избори
Психологът счита, че в дейностите на Борисов по време на срещата се вижда разкрепостеност, до момента в който Тръмп продължава да бъде в протоколен тип и се пробва да резервира дипломатическите връзки.

Американският президент приказва със сурова физиономия за положителните връзки сред България и Съединени американски щати. Той е по-ангажиран с вътрешната сцена в страната, в сравнение с с външните връзки.

Вижте още във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР