Има недофинансиране на редица сектори, има замразяване на доходи. Но

...
Има недофинансиране на редица сектори, има замразяване на доходи. Но
Коментари Харесай

ГРЪМ! Икономисти: Политиците приличат на патета в калчища! Лаком робот помпа разходи в бюджета

Има недофинансиране на редица браншове, има заледяване на приходи. Но бюджетът на Министерски съвет не трансформира доста нещата. Това наподобява доста на бюджет, изработен от робот. Тази позиция изрази пред БиТиВи Ваня Григорова от КТ Подкрепа.
Синдикатът ще упорства за растеж на корпоративния налог на 20%, както и за налог свръхпечалба. 850 лв. би трябвало да е минималната работна заплата и да се вкара необлагаем най-малко. Тлъстинките би трябвало да орежем, поучава Ваня Григорова.
Кузман Илиев разяснява, че политиците ни наподобяват на патета в калчища. Те не са готови за залозите на времето, счита той. Има рискова наклонност, че ние бавно разрушаваме нашата финансова система, предизвести Илиев. Има механично правене на бюджет от алчен робот, посочи той.
Очевидно лакомият робот помпа разноски, обезпокоен е икономистът и разясни, че по този начин се основава непредвидима среда. В криза е безумство да се подвигат налози, по мнението на Илиев. Трябва да сме доста рационални, не ни е проблем Еврозоната, проблем е да не застрашим борда, разясни още той.
Лъчезар Богданов посочи, че е подвеждащо, че се прави невисок недостиг за влизане в Еврозоната. Когато се разхлаби бюджетната дисциплинираност се вземат задължения, по думите му. Политиците би трябвало да се вземат с ръце, съгласно него и настоя да не се вършат дивотии за политическа приложимост. Не е рационално да се поправи една нелепост с друга нелепост, съгласно него.
Големият проблем е, че стопанската система на развития свят ще влезе в криза, предизвести Богданов. Ще има фабрики с понижени поръчки, по думите му. Ще има незавършени градежи и банкрутирали компании, по думите му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР