Има най-различни версии какво се е случило. Със сигурност знаем

...
Има най-различни версии какво се е случило. Със сигурност знаем
Коментари Харесай

Защо пребиха до смърт Самуил от Петрич

" Има най-различни версии какво се е случило. Със сигурност знаем единствено, че е бил свиреп пребит. В разследване на тежки удари в главата изпада в кома и се бори за живота си седмица в София "

Това съобщи в ефира на Нова телевизия Страхил, братът на убития в Петрич 44-годишен предприемач Самуил. Мъжът бе пребит пред непрекъснато заведение в Петрич преди няколко дни. След побоя, Самуил е открит в безпомощно положение със животозастрашаващи контузии и незабавно е превозен в столична болница.  Инцидентът станал към 05.00 часа.

" Не знам дали е познавал момчетата. Предполагам, че ги е знаел, тъй като той познава целият град. Контактна персона е, майтапчия, постоянно се усмихва ", прибавя братът на Самуил. " В града се приказва, че хората, които са го пребили са били дрогирани и пияни ", съобщи гражданин на Петрич.

В диалога се намеси и юноша, който е дошъл на мястото малко след случая: " Видях по какъв начин мъжът лежи, целият в кръв, а трима се бореха за живота му. Беше си глътнал езика. Единият човек дори плачеше ", спомня си младежът.

" Не видях нападателите. Дойдох по-късно, когато всичко към този момент беше завършило ", прибавя той.

.„ Тази експанзия си изяснявам с използването на наркотични субстанции. Хората си мислят, че всичко им е позволено и разрешено, само че не е по този начин “, споделя жителка на града.

Хората от Петрич споделят, че Самуил е бил добър човек. „ Ако хората към него са се опълчили, в този момент той щеше да е жив. Сигурно е имало хора, които са гледали и не са помогнали. Казват, че е имало таксита и наблюдаващи и никой не е оказал помощ на почтен, който е пребит на улицата “, споделя жителка на града.

Тя е възмутена, че децата  порастват в такава среда.

„ Утре може да бъдем ние. Познавахме го, не можем да го върнем, само че дано създадем нещо, с цел да не се случва повече “, добави дамата.

Братът на Самуил през сълзи сподели, че не желае персонална разпра. Убийците на брат му са оставили едно семейство без татко.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР