Има най-малко 10 неща, които са спешни за града –

...
Има най-малко 10 неща, които са спешни за града –
Коментари Харесай

Костадин Димитров: 10-те най-спешни неща за Пловдив

„ Има минимум 10 неща, които са незабавни за града – почистването, превозът, трафикът – има затворени цели квартали. Вчера бях в регион „ Северен “ и търговците от „ Брезовско шосе “ недоумяват за какво се бави довършването на плана за водния цикъл. Освен това е затворена за ремонт и друга входно-изходна артерия – също в „ Северен “. Това съобщи през днешния ден в утринния блок на Българска национална телевизия „ Денят стартира “ претендентът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров.
Според него повода за това положение е неналичието на различни направления и на цялостна визия за развиване на Пловдив. Необходимо е реализирането на планове като продължението на бул. „ Северен “ – бърза връзка от моста на Адата, гара „ Филипово “, нов мост над река Марица и други.
„ Има планове, които са забавени във времето, само че са значими с оглед свързаността в града. Познаването на проблемите ще докара до по-добър резултат при тяхното решение. Визията и детайлността са значими стълбове в моята стратегия “, съобщи Костадин Димитров.
На въпрос на водещите за финансовото положение на Община Пловдив претендентът за кмет от ГЕРБ отговори, че няма да усилва локалните налози и такси. Той цитира данни на Национален статистически институт, съгласно които размерът на дълга на човек от популацията на общината към края на тази година се чака да стане 290 лв. на човек. За съпоставяне към края на март предходната година той е бил 122 лв. на човек
„ Анализът на финансовото положение е значим, само че е значимо да се знае, че финансовата ни политика ще е прецизна откъм разход и деликатна към доход “, съобщи Костадин Димитров и добави: „ Благодаря на всички жители, на които стиснах ръцете и които ми засвидетелстват поддръжка “.
На локалните избори Костадин Димитров – кметът на „ Тракия “ и претендент за кмет на Пловдив Костадин Димитров, претендентите за районни кметове и за общинска листа са с номер 7 в трите бюлетини.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР