Има много жени, които обожават да дразнят половинката си. Това

...
Има много жени, които обожават да дразнят половинката си. Това
Коментари Харесай

15 безобидни ваши навика, които обаче дразнят половинката

Има доста дами, които обожават да нервират половинката си. Това може да се прави за нашарване на връзката или просто с цел да видят по какъв начин ще реагира техният сътрудник. Понякога всичко това може да се трансформира в сантиментална постъпка, само че постоянно границата се минава и дамите, които нервират половинката си постоянно си патят от това.

 15 безобидни ваши навика, които обаче нервират половинката

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW  

Предлагаме ви няколко типични за дамите навика, които обаче дотам нервират половинката ви, че това може да се трансформира в проблем.

Молите го да ви направи прическа

Ако помолите мъжа си да бъде ваш коафьор, даже за един ден, и да ви направи някаква прическа, това несъмнено няма да му хареса. Ако пък сте избрали най-сложните прически, по този начин още повече ще раздразните специфичния си човек. Той няма да ви откаже, само че надали ще го направи с огромен възторг.

Правите си смешки с него

Да изиграеш гаджето си е един от най-хубавите способи за дамите да нервират половинката – да му кажете, че сте уволнена или да си вземете нов мобилен номер и му пиши интимни неща несъмнено минава границата. Да му подправите обичаното ядене също не е прелестно, още повече, че след това би трябвало да изхвърляте храна.

Отделяте доста време, когато се приготвяте

Това е едно от нещата, които постоянно нервират половинката ви. Бърза ли той да отиде на празненство или да се срещне с най-хубавите си другари? Кажете му, че ще се приготвите за 5 минути, а по-късно ще ви отнеме цяла безкрайност да излезете от банята. Е, несъмнено това изнервя.

Обличате нещо, което не му харесва

Повечето мъже обичат, когато специфичната им дама носи нещо, което те харесват. Всъщност това е един от методите да съблазните мъжа си и да го доближите до себе си. Но в случай че би трябвало пробвате да безобидна беля, тогава евентуално ще извършите цялостната диаметралност – ще облечете нещо, което той ненавижда, чакайки да видите реакцията му. Това надалеч не значи той да избира дрешника ви.

Щипете го

Жените нервират половинката си по този метод. Има ли място, където гаджето ви е доста гъделичкащо? Ако да, тогава сте намерили идеалния метод да го раздразните – гъделичкайте го или го щипете тъкмо там и ще видите по какъв начин го изнервяте. Едва ли желаете това.

Карате го да носи нещо, което не харесва

Всеки има неповторим нюх за мода и носенето на нещо, което не желае, може да ви вбеси. Един от най-практичните способи за дамите да нервират колегата си е да го молят да облече нещо, което не харесва. Ако той откаже, някои дами може да кажат, че той не ги обича повече, а това сигурно няма да му хареса и е от нещата, които нервират половинката.

 15 безобидни ваши навика, които обаче нервират половинката 15 безобидни ваши навика, които обаче нервират половинката

Говорете с бебешки глас

Този способ няма да проработи за всички, защото някои гаджета обичат приятелките им да приказват по този метод. Но в случай че вашият мъж не го харесва, да говорите като бебе, може да го накара да се почувства нервиран.

Изпращате му чувствени текстови известия, когато е на открито с другари

Жените нервират половинката си, даже когато не са дружно. Продължавайте да му изпращате съблазнителни известия, когато той се забавлява с най-хубавите си другари. Да, това ще отклони вниманието му и ще го накара да мисли за вас, само че има моменти, в които няма да му е прелестно непрекъснато да го разсейвате от мъжката колекция, на която е.

Дърпате го за косата

Това може да бъде досадно за всеки – дърпайте косата на мъжа си и най-вероятно това няма да му хареса въобще.

Карате го да се обличате еднообразно или най-малко в звук

Много дами нервират половинката си по този метод. Вероятно и сътрудникът ви ще се ядоса, като поискате да го облечете в идентични тоалети, когато отивате на празненство. Ако има избран цвят, който въобще не му харесва, това още повече би влошило нещата

Молите го да сменя профилната си фотография

Ако непрестанно желаете от гаджето си да смени профилната си фотография в обществените мрежи и го молите да качи такава, която въобще не харесва, това ще го подразни.

Обаждате му се неведнъж

Може също по този начин да му се обаждате или да му пишете неведнъж, когато той е на открито, в случай че желаете да го дразните. Когато той одобри позвъняването ви, говорете му неважни неща – това ще го подразни доста повече.

 нервират половинката 15 безобидни ваши навика, които обаче нервират половинката

Ревнувате

Има ли той приятелки? Чудесно, в този момент към този момент имате отговор на въпроса: „ Как дамите могат да нервират половинката? “ Да показвате ревнивост, когато той излиза с най-хубавата си другарка, и да му дадете да разбере, че този сюжет не ви харесва въобще, може да го ядоса, изключително в случай че знае, че не ви е дал мотив за терзания.

Говорите задълбочено за неща, които той въобще не харесва

Мрази ли да гледа риалити излъчвания? Следващият път, когато разговаряте с него, не започвайте говорите за обичаното си предаване и да продължавате да го вършиме, до момента в който не му стане досадно.

Говорите за остарели пламъци усеща

Всеки, който е във връзка, би ревнувал, в случай че сътрудникът му стартира да приказва за предходните си връзки, и то по любовен метод. Така че, с цел да нервират половинката си, дамите би трябвало да опитат тази техника, само че да говорите за предходните си гаджета, несъмнено не е прелестно за индивида до вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР