Има много информация за здравето на миглите, но някои от

...
Има много информация за здравето на миглите, но някои от
Коментари Харесай

Правилно поддържане и грижа за миглите

Има доста информация за здравето на миглите, само че някои от тях могат да бъдат спорни, защото има толкоз доста легенди за растежа на миглите. И някои дами не всеки път вземат най-хубавите решения, що се отнася до здравето на техните мигли. Някои артикули даже могат да бъдат много нездравословни за тези дребни косъмчета.

Тук обаче сте попаднали на вярното място...

Основна грижа за миглите

Най-важното нещо, което можете да извършите с цел да се грижите за миглите си, е да почиствате лицето си всекидневно, като не забравяйте да почиствате очите си. Трябва да употребявате безвреден артикул, който не предизвиква парене или раздразнение. Можете да намерите специфични почистващи препарати за премахване на грим, които са направени извънредно за грижа за очите.

Бебешкият шампоан е нежна опция на почистващите препарати за лице и очи за унищожаване на грим и измиване на зоната към очите. Можете също да намерите подхранващи серуми, направени единствено за мигли.

Друг значим миг е в никакъв случай да не дърпате миглите, когато сваляте грима или почиствате. Можете е елементарно да отслабите или издърпате космите, като дърпате прекомерно мощно. Също по този начин би трябвало да избягвате да търкате очите си прекалено много.
Искате дълги и гъсти мигли?
Всяка жена мечтае за дълги и гъсти мигли, с които да очарова. Можете да си спестите доста пари и да имате такива в случай че опитате тези три ч...
Прочети повече
Отстранете вярно грима за очите

Гримът за очи прави очите ви да наподобяват по-големи и по-красиви, само че след известно време той би трябвало да бъде отстранен. Когато оставите грима за очите си за една нощ, това може да направи миглите ви сухи и чупливи. Измиването на лицето ви е положително начало, само че гримът на очите ви се нуждае от малко повече помощ. 

Вземете памучен тампон и препарат за премахване на грим за очи и разтрийте доста деликатно зоната на миглите. Следващото най-хубаво нещо за същинско средство за унищожаване на грим за очи е рициновото масло. „ Мазнеността “ на маслото като че ли отстранява грима от очите за момент. Няма потребност да натискате или дърпате прекалено.

Удължаване на мигли: безвредно ли е?

Традиционното удължение на миглите се ползва със особено лепило за мигли, предопределено да държи изкуствените мигли на място. В идеалния случай би трябвало да оставите професионален естетик да ги приложи. Едва ли желаете това лепило да попадне в очите ви.
Съвети, с които ще имате по-красиви мигли
Дългите и добре поддържани мигли вършат цялото ви лице да наподобява по-красиво и по-женствено. Особено когато миглите са в допълнение зд...
Прочети повече
Когато става въпрос за серуми за удължение на мигли (намиращи се в аптеките или по рецепта), бъдете доста деликатни с продуктите, които избирате. Проверете съставките. Винаги първо би трябвало да извършите кожен тест.

Имайте поради, че някои серуми за удължение на миглите могат да имат доста нежелани, неуместни и даже рискови странични резултати. Много дами също боядисват миглите си, само че това е рисков развой.

Нека миглите ви процъфтяват

Така че не забравяйте да се грижите добре за вашите мигли, да употребявате артикули, които са безвредни за очите, да обърнете внимание на всевъзможни реакции и да потърсите магнитни мигли за по-безопасен и елементарен метод за носене на удължение на мигли.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР