Има ли връзка между осмия задържат на камиона ковчег –

...
Има ли връзка между осмия задържат на камиона ковчег –
Коментари Харесай

Всички питат каква е връзката на задържания за мигрантите и Тита

Има ли връзка сред осмия задържат на камиона ковчег – хитовата певица Тита? Сензационно разобличаване направи БЛИЦ.  

-->
По-рано през днешния ден по неофициална информация, по линия на интернационалното съдействие, стана ясно, че Валентин Христов е задържан на граничен пункт „ Промахон ” на влизане в България. Очаква се той да бъде откаран в полицията в Серес и по-късно да се реши дали да бъде екстрадиран у нас, съобщи Нова тв.

По информация от проверяващи Христов е някогашен граничен служител на реда. Той бил свръзката на незаконната група с " Гранична полиция ". Давал информация за това от кое място мигрантите могат да прескочат оградата, както и кои чиновници на браздата няма да основат проблеми, в случай че ги видят.

Съпругата на арестувания някогашен граничен служител на реда Валентин Христов е сестра на известната певица Тита, гръмна БЛИЦ. Медията заяви, че Валентин Христов, има ползи в областта на петролния бизнес и недвижимите парцели, притежател е и на няколко автомимки в Бургас.

По искане на българската прокуратура следва Христов да бъде екстрадиран у нас. Очаква се това да стане до два месеца, през които той ще остане в гръцки затвор.

Христина Пенчева, по-известна като Тита, е българска поп певица, актриса и фотомодел. Тя стана известна след присъединяване си във формата X Factor.

През март 2019 година бащата й бе арестуван за източване на средства от НОИ-Силистра, където той бе шеф. В групата от 10 индивида участваха шефът на НОИ-Силистра, началникът на отдел „ Отпускане на пенсии “- Силистра и някогашен чиновник на Национален осигурителен институт от София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР