Има изключения, но повечето жени изглеждат толкова стари, колкото са

...
Има изключения, но повечето жени изглеждат толкова стари, колкото са
Коментари Харесай

Смешно е, когато жените на 50 твърдят, че изглеждат на 30

Има изключения, само че множеството дами наподобяват толкоз остарели, колкото са в реалност. Тоест, на тяхната възраст! Една жена не може да е на 50 и да наподобява на 30. Или пък да е 40 и да твърди, че е като на 20. И на мен постоянно ми е смешно да чуя дамите да споделят това.

Вярвам, че съм на 51 години и наподобявам на възрастта си. И не се преструвам, че наподобявам на по-малко. И това е единствено с помощта на разнообразни козметични средства. Освен това изцяло съм премахнала неприятните привички.

Ако не си поставям грим и изключително в случай че не дремя, мога да прибавя +5 години към петдесетте си. Проверено и то повече от един път.

А доста дами не желаят да признаят, че наподобяват на възрастта си (че и по-възрастни).

В работата си имам една колежка. Тя настойчиво твърди, че наподобява млада.

Веднъж се пошегувах с въпросната 40-годишна сътрудник и я попитах: " Искат ли ви персоналната карта, когато си купувате алкохолни питиета в магазина? "

" Не ми я желаят, само че ме гледат в очите и се пробват да схванат на какъв брой години съм ", отвърна дамата с отвращение.

Съгласете се, че е неуместно да се споделя, че в случай че сте в средата на двайсетте си години, то надали не изглеждате на седемнайсет. Че даже и в магазина не могат да схванат на какъв брой години си.

Някои хора даже на петдесет се пробват да наподобяват на трийсет, само че рядко се получава. Младолики дами, които постоянно наподобяват неуместно.

Дори и да има минимални бръчки по лицето и овалът да не е стигнал до шията, задоволително е да погледнете ръцете на една жена и всичко си идва на мястото. Да, те издават възрастта. Очите също.

Имам една другарка. До 40-годишна възраст беше извънредно младолика, съвсем като младо момиче. Мъжът ѝ беше с петнайсет години по-млад. А след 45 тя внезапно остаря, възрастта я изпревари...

Всъщност просто би трябвало да се отнасяте съответно към възрастта си и да я приемате такава, каквато е.

Много проблеми незабавно ще изчезнат...

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР