Има истории, които са толкова добри, че е трудно да

...
Има истории, които са толкова добри, че е трудно да
Коментари Харесай

Той влязъл в ресторанта. След 2 часа целият персонал плачел и му благодарял

Има истории, които са толкоз положителни, че е мъчно да се повярва в тях. Тази е една от тях. Мъж влезнал в заведение в Юта. 

Когато го посрещнали, той имал странна молба. Поискал да го обслужи сервитьорка, която е самотна майка. Управителката на заведението счела молбата му за странна, само че я изпълнила.

Тя знаела че нейната колежка, самотна майка на име Кристал, е на промяна този ден.

Мъжът поръчал обяд. Той седял в кафенето към два часа и просто следил посетителите. През това време пристигнали да обядват 7 фамилии. Човекът платил всички сметките на всички тези хора. Той похарчил над 1000 $ за изцяло непознати!

Управителката попитала за какво го прави. А щом погледнала в очите на мъжа, там видяла най-дълбоката горест, която била виждала в миналото.

Странният мъж дал отговор, че фамилията и любовта са всичко, а той изгубил своето… Тези думи предиздвикали дамата да се разплаче.

Скоро мъжът си тръгнал.

Той платил сметката си от 20 $ и оставил бакшиш от 1500 $ на сервитьорката. Това било необикновено!

Въпросното момиче живеело в подслон с дребния си наследник, тъй като не можело да спести за квартира. Но в този момент тя можела да си наеме такава с помощта на този мъж. Интересното е, че предходната нощ сервитьорката се е молела на Бог за знамение. 

По-късно, откакто се разшуми към случая, ще се окаже, че въпросният мъж се споделя Бригс. Той разкрива и за какво е избрал да помогне на самотна майка:

„ Израснах със самотна майка на шест деца. Бяхме доста небогати и бездомни “ „ Гледах и страдах години наред, до момента в който я виждах по какъв начин се скапва от работа, с цел да ни обезпечи добър живот. Тя ни възпита да бъдем положителни и да оказваме помощ на другите. Много години по-късно влязох в пандиза и се вкарах в пакост. В последна сметка изгубих фамилията си, тъй като бях в действителност ужасяващ човек. “

„ Сега оказвам помощ на другите, както съм учтив да върша “, споделя той. „ Сега е време да се отплатя. “

А ето и обявата във фейсбук на шефката, която станала „ вирусна “:

„ Днес срещнах ангел. Ти влезе в Denny’s, в който работя в Юта. Ти ме попита: „ Може ли сервитьорка, която е самотна майка? “ Помислух, че това е доста необичайно, само че те настаних на масите на Кристъл.

Седя там в продължение на 2 часа, просто гледах хората. 7 фамилии влязоха и ядоха, до момента в който беше там, и платих всичките им сметки, заплати над 1000 $ за хора, които даже не познаваше.

Попитах: „ Защо го направи?’ Ти просто сподели: „ Семейството е всичко, аз изгубих моето. “ Поглеждайки  в очите ти, до момента в който го сподели, това ме накара да се просълзя (Ето за какво си потеглих толкоз бързо) незабавно щом отидох откъм гърба, плаках доста, тъй като в очите ти имаше толкоз доста болежка.

Просто желаех да теуведомя, че сервитьорката Кристъл, която пожела, живееше в подслон със сина си, до момента в който успее да спести задоволително, с цел да си откри място. Сметката ти беше $21,34 и ти й оставих $1500 бакшиш, поради теб тя ще отиде на новото си място идната седмица, поради теб 7 фамилии ядоха гратис.

Кристал ми сподели, че се е молила предната вечер за знамение и Бог те е изпратил. Ти си потегли преди някой от нас да успее да ти благодари, уповавам се да прочетеш това, тъй като ти си в действителност необикновен човек и открадна сърцата на всеки един от нас тук. Благодаря ти. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР