Има и трета жертва на зловещата катастрофа от тази сутрин,

...
Има и трета жертва на зловещата катастрофа от тази сутрин,
Коментари Харесай

Трета жертва на зловещата катастрофа

Има и трета жертва на злокобната злополука от тази заран, станала край ботевградското село Литаково, заяви „ Конкурент “. Информацията беше доказана от софийската УМБАЛ „ Св. Ана “, където макар напъните на лекарите, издъхна една от пътничките в рейса.

Както стана ясно, към 6.30 часа тази заран на пътя Враца – Ботевград в посока към София, който поради ремонта на Е-79, минава през ботевградските села Рашково и Литаково, се сблъскаха джип и автобус на мездренската компания „ Цветина “.

На място починаха двама от високопрохfдимия автомобил, който отишъл в другото платно и на водачът на рейса му се наложило да завие внезапно, като се блъснал в крайпътно дърво.

Стана ясно, че един от младежите в джипа е наследник на известния ботевградски предприемач Семко Семков, който бе убит през 2014 година, написа БЛИЦ. Той имал разнороден бизнес, концентриран в строителството, дърводобива и планинското земеделие. Синът му нямал брошура.

В болничното заведение в тежко положение остават водачът на рейса и една от пасажерите. В буса е имало към 40 служащи от Враца и Згориград. Те се прибирали от нощна промяна в един от заводите в града. На помощ им се притекли служащите от втория рейс, който пътувал откъм гърба.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР