„Има фирми, които са работили честно и коректно и ние

...
„Има фирми, които са работили честно и коректно и ние
Коментари Харесай

Георги Гвоздейков за парите за пътища: Процесът не е саботиран, искахме да има ясен механизъм


„ Има компании, които са работили почтено и правилно и ние ще създадем всичко допустимо в най къс период да почистим процедурата по отношение на юридическите проблеми и да парите да доближат оптимално бързо до ползвателите “. Това съобщи в предаването „ Тази събота и неделя “ депутатът от „ Продължаваме промяната “ Георги Гвоздейков.

През седмицата превозвачи и пътно-поддържащи компании излязоха на митинг с тирове пред постройката на Народното събрание. До митинга се стигна откакто Агенцията за пътна инфраструктура остана без в допълнение финансиране поради разногласия в ръководещата коалиция първо в пленарната зала, а след това на изключително съвещание на финансовата комисия.

„ Процесът не е саботиран. Искахме да има явен механизъм за бистрота и следващ надзор за средствата, които би трябвало да бъдат дадени “, изясни по този мотив депутатът.

„ От ден първи сме споделили, че ще поставим нулева приемливост към корупцията и процесите би трябвало да бъдат оптимално транспарантни. Ние не желаеме да ощетяваме никой. Искаме от тук нататък да се спрат с безхаберията, които са осъществени до този миг и процесите да бъдат безусловно транспарантни и оптимално гъвкави и ефикасни за цялото българско общество “, съобщи Георги Гвоздейков.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР