Има филми, които са прекрасни и завършени. Наистина любов ()

...
Има филми, които са прекрасни и завършени. Наистина любов ()
Коментари Харесай

Идва продължението на Наистина любов/Love Actually!

Има филми, които са прелестни и приключени. " Наистина обич " () от 2003 година е един от тях! А заради това, че са натоварени с големи упования, продълженията съвсем постоянно са неуспех.

Аз персонално не одобрих доста добре новината, че се снима продължение, изключително толкоз малко. Оказва се, че продължението няма да е пълнометражно, а ще съставлява десетминутно надникване в това, какво става след " И заживели щастливо... ". Но го чакам с неспокойствие, тъй като това е именит филм и концепцията е примамлива.

Краткият филм-продължение се снима като част от благотворителния ефирен маратон Red Nose Day.



Засега Red Nose Day Actually е конкуренция най-много с концепцията кой остарява по-добре, или. Но въпреки всичко на снимачната площадка е и Лиъм Нийсън, тъй че да не бързаме с изводите.

Определено среща на актьорите и героите след 14-годишна пауза е носталгично събитие, а режисьорът Ричард Къртис дава обещание, че продължението ще носи духа на истинския филм.



До момента не се знае доста с изключение на няколко фотоси от снимачната площадка, изтекли в Twitter посредством брачната половинка на Къртис. На тях се вижда сцена сред Лиъм Нийсън и порасналия Томас Броуди–Сангстър.

Red Nose Day Actually ще бъде излъчен на 24 март по BBC One и на 25 май по NBC.

 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР