Има филми, към които трябва да подхождаме с истинско уважение.

...
Има филми, към които трябва да подхождаме с истинско уважение.
Коментари Харесай

Психотрилър с Изабел Фърман разказва за свръхамбицията

Има филми, към които би трябвало да подхождаме с същинско почитание. Като „ Черен лебед “ с Натали Портман, да вземем за пример. Шедьовърът  ни разреши да погледнем под повърхността и нездравата упоритост към реализиране на съвършенство на балерината Нина и нейната вътрешна битка на предела на силите й.

Вечният блян към постигане на върха в разнообразни сфери от живота, без подозрение, ще вълнува човечеството още дълго. В него има по едно и също време нещо възвишено и красиво, само че и тъмно и угнетяващо. Ако с днешна дата ви се гледа филм за свръхамбицията, който тества тялото и мозъка на самия им ровък борд, тогава „ The Novice “ е тъкмо за вас. Сюжетът на кино лентата споделя за Алекс (Изабел Фърман), която е в тима по гребане в университета. В желанието си да бъде най-хубавата, тя трансформира желанието си в самоцел. Tака се отчуждава от всички към себе си в името на триумфа, а това довежда до пагубни последици.



Необходим е необикновен нюх и майсторство, с цел да пресътвориш сходно многопластово усещане на екрана. Със задачата се заема младата Лорън Хадауей, която сигурно няма да ни остави равнодушни.  Филмът ще заложи и на меродавност - любопитен факт е, че режисьорката вплита елементи от своя живот в продукцията, с цел да я направи по-жива и въздействаща, а това предвещава открояването на самоуверен нов глас в разказването на истории в полето на седмото изкуство.

Впечатление ни направи и музиката към кино лентата, която гради ловко напрежението. В изгода на “The Novice ” е триумфът му на тазгодишния Tribeca Film Festival в забележителните три категории – най-хубав американски филм, актриса и операторско майсторство - задоволителен мотив да му обърнем нужното внимание. Съспенсът е обезпечен, а актьорската игра в композиция със мощния режисьорски дебют, дават обещание да са на равнище, с цел да ни предадат силната страст на по-дълбоко равнище и да ни накарат да се замислим. Премиерата е на предпразничния 17 декември.
Трейлър на сериала за Анна Сорокин – дамата, която измами елита на Ню Йорк
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР