Има фалшиви положителни и фалшиви отрицателни резултати от тестовете, но

...
Има фалшиви положителни и фалшиви отрицателни резултати от тестовете, но
Коментари Харесай

Проф. Балтов разкри-Фалшиви резултати от PCR-тестове

Има подправени позитивни и подправени негативни резултати от тестванията, само че всяка система има неточности, призна директорът на „ Пирогов “ проф. Асен Балтов в ефира на Канал 3.

„ Хората би трябвало да схванат, че лекарите могат да преценяват кое е рисково.

Крайно време е да повярваме на лекарите и да бъдем единни и солидарни с това, което се изисква от нас “, сподели още той.

„ Пирогов “ в никакъв случай не е отказвал първа помощ. Свободните кревати незабавно се запълват, процесът е динамичен. Наблюдава се подмладяване на възрастта. Хората в най-активна възраст в този момент са множеството инфектирани “, добави още проф. Балтов.

„ Не пожелаваме пациентът авансово да има PCR-тест, ние го вършим в болничното заведение. Бързите антигенни проби скоро ще влязат в цялостна приложимост, само че той към момента не се приема за годен и позитивен тест. В никакъв случай не би трябвало да си прави PCR-тест всеки, а единствено контактни с близки и родственици, които са били инфектирани “, осведоми още лекарят. „ Има подправени позитивни и подправени негативни PCR-тестове, само че всяка система има неточности “, добави още той.

Проф. Асен Балтов насърчи всички, които могат да дарят кръвна плазма, да го създадат, следвайки съответната процедура. „ Болниците не би трябвало да се занимават с това дали някой е обезпечен, или неосигурен “ е мнението на проф. Балтов.

„ Най-голямата въпросителна е дали, в случай че си болен, придобиваш имунитет и дали той е все по този начин под напрежение, или понижава. Другото значимо е изработването на имунизацията и какви ще бъдат нейните странични резултати “, сподели още лекарят.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР