Има един единствен проблем пред създаването на правителство с третия

...
Има един единствен проблем пред създаването на правителство с третия
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Никой не може да състави правителство сам

Има един единствен проблем пред основаването на държавно управление с третия мандат и той се назовава его; в случай че политиците си преглътнат егото, може да има устойчиво, дълготрайно държавно управление. Това разяснява депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Георги Кадиев в предаването " Неделя 150 " на БНР.

Според него би трябвало да има съдружно съглашение с пълноправни участници. Трябва да е обща отговорност - общ мандат и обща, споделена отговорност, съобщи той.

Кадиев означи, че третият мандат се е трансформирал в някакъв култ. Всъщност, няма такова значение, уточни той и добави, че би трябвало да се върне Има Такъв Народ на масата за договаряния. Той уточни, че не схваща позициите на Демократична България. Мандатът има церемониална стойност и нищо повече, сподели Кадиев. За нас няма значение на кого ще бъде връчен, добави той.

Никой не може да сформира държавно управление самичък, никой няма преобладаваща роля, разяснява Кадиев.

В отговор на въпрос той уточни, че съгласно него повече от 10 % опция за сформиране на държавно управление надали има.
Актуализацията на бюджета не е наложителна, само че е хубаво да се състои. За нарастването на пенсиите сподели, че би трябвало да има действителна отплата на инфлацията.

Бел.ред.
Има Такъв Народ влезе в политиката на крилете на с обещанието за мажоритарни избори в два тура.
Предадоха ли концепцията в два поредни Народното събрание?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР