Има достатъчно примери за това, че и без специални уреди

...
Има достатъчно примери за това, че и без специални уреди
Коментари Харесай

Най-добрата тренировка за цялото тяло без уреди

Има задоволително образци за това, че и без специфични уреди можем да оформим хармонично тялото си.

Не единствено елементарните дами, само че и звездите постоянно избират да пропуснат тренировките в зала. Тогава на помощ им идва фитнес гуруто Боб Харпър, който споделя, че „ вие самите притежавате най-хубавото съоръжение, от което се нуждаете – тялото ви. “

Упражненията със лично тегло са в основата на всяка негова подготовка. “Можете да вършиме тези извършения когато и да е, на всички места, без никакви уреди, тъй че елементарно може да се включи в всекидневието ви, без значение какъв брой сте заети ” , споделя Харпър.

 Най-добрата подготовка за цялото тяло без уреди

Защо тъкмо тези извършения? “Те са ориентирани към всички основни мускулни групи и обезпечават страхотна кардио подготовка ”, споделя той. Нещо повече, ще бъдете прелестно сюрпризирани да научите, че всяко от тези извършения влияе на главните мускули от друг ъгъл, тъй че можете да оформите цялото тяло и по едно и също време да увеличите издръжливостта си.

Нуждаете се от смяна? Харпър споделя по какъв начин всяко упражнение може да бъде променено, с цел да се приспособи както за начинаещите, по този начин и за напредналите. Ако желаете да извършите тези извършения по-трудни, прибавете тежести. Правете следните няколко придвижвания без да вършиме пауза сред тях. Целта е да извършите колкото е допустимо повече серии в границите на 20 или 30 минути.

Лицеви опори

10 повторения
По елементарен вид: на колене

Планински катерач

20 повторения

 

Клякания

10 повторения

 

Лицеви опори

20 повторения

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР