> ИлюстрацияПо информация на Varna24.bg кошмарът се разиграва в близост

...
> ИлюстрацияПо информация на Varna24.bg кошмарът се разиграва в близост
Коментари Харесай

Зверска гавра с момиченце във Варна! Ромчета го подложиха на мъки и жестоко унижение!

> Илюстрация
По информация на Varna24.bg кошмарът се разиграва наоколо до полицейското ръководство в квартала, а камери запечатват гаврата.

" За случая са осведомени всички институции и те работят по него. Тече следствие от полиция и прокуратура, с децата и родителите работят психолози, както и посредници от Център за социална поддръжка, защото момчетата са от ромски генезис. 

В нападението взе участие момче в четвърти клас, което се е завърнало скоро от чужбина и е на възрастта на шестокласниците, три момчета от шести клас и един седмокласник. Компанията от насилници е познавала момиченцето, защото са учили в едно учебно заведение. 

Докато групата тормози детето, седмокласникът снима клип. След това момчетата са го качили в обществената мрежа, с което болката и унижението на нападнатото дете и бела още по-голяма. Полицията е премахнала клипа от всички канали на разпространяване. 

В учебното заведение са подхванати незабавни ограничения, свикана е комисията за противообществени прояви, в дирекция Закрила на детето е извършен координационен съвет за набелязване на ограничения по случая. 

С децата и родителите работят психолози. Наказание ще има и то съществено откакто всички институции си свършат работата. В момента всички деца са в болнични и това до известна степен затруднява работата на специалистите ", изясни за  Varna24.bg началникът на инспектората във Варна Венцеслава Генова. 

Медията направи опит да се свърже с шефа на учебното заведение за повече изясненост по случая, на този стадий несполучливо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР